Dieta cu supa de legume

Supa de legume poate fi mâncata, în orice moment, de cate ori simti foame în timpul zilei, si poti manca oricat de mult, ori de câte ori doresti.

Ingrediente:

1 ardei verde
1 rosie maruntita
6 tulpini ţelină
1 ceapa mare - tocata
o varză
4 căni de apă
1 linguriţă de ulei de măsline (nu mai mult)


Taiati legumele in bucati mici. Prajiti ceapa în ulei de măsline pentru două minute, apoi se adaugă şi ardeii şi ţelina ,prajiti 4 minute . Apoi acoperă cu apă. Dacă doriţi ca suc de rosii , adăugaţi-l acum.
Taie marunt varza si adaug-o in apa.
Adăugarea de varză de lângă sfârşit pastreaza o parte din conţinutul său nutriţional .Fierbeti totul o jumatate de ora.

În timpul dietei puteţi mânca cât mai mult din această supă, după cum doriţi, ori de câte ori doriţi.Planul dietei:

Prima zi:

Fructe: Mananca toate fructele pe care doriţi (cu exceptia bananelor). Mănâncă-ţi doar supa si fructe, pentru prima zi. Pentru bauturi -ceaiuri neîndulcite, suc de merişor şi apă.

Ziua a doua:

Legume: Mănâncă legume crude sau fierte la alegere. Încercaţi să mănâncati legume cu frunze verzi şi stai departe de fasole uscata, mazăre şi porumb. Mancati toate legumele pe care doriţi dumneavoastră, împreună cu supa. La cina, recompenseaza-te cu un cartof mare copt cu unt. Nu mancati fructe in aceasra zi.

Ziua a treia:

Se amestecă ziua unu şi doi: mananca supa, fructe (dar nu banane) si legume pe care le doriţi. Fara cartofi copti.

Ziua a patra:

Mâncaţi cât mai multe banane şi beti cât mai multe pahare de lapte împreună cu supa. Aceasta zi trebuiesă diminueze dumneavoastră dorinţa de dulciuri.

Ziua a cincea:

Carne de vită şi roşii. Bea cel puţin 6 - 8 pahare de apă, aceasta zi pentru a spăla a acidului uric din corp. Mănâncă supă cel puţin o dată pe zi. Puteti manca pui la cuptor în loc de carne de vită (dar absolut nici o piele de pe pui).

Ziua Şasea:

Carne de vită şi legume. Puteţi chiar servi 2 sau 3 fripturi, si dacă doriţi, legume cu frunze verzi. Fara cartofi copti. Mănâncă supă cel puţin o dată.

Ziua Saptea:

Orez, sucurile de fructe şi legume. Asiguraţi-vă că mâncaţi supă cel puţin o dată în această zi.

Asta e tot. Succes.