Ziua 1
•Micul dejun: o jumatate de pepene galben, un iaurt degresat cu 20 g fulgi de ovaz;
•Pranz: 150 g carne fiarta de pui, 200 g fasole verde si o felie de pepene galben;
•Cina: omleta, 30 g orez cu sos de rosii si o felie de pepene galben.
Ziua 2
•Micul dejun: 20 g branza cu o felie de paine si o jumatate de pepene galben;
•Pranz: o salata de varza cu o pulpa de pui fiarta si o felie de pepene galben;
•Cina: ciuperci gatite in tigaie, fara ulei, si pepene galben pe saturate.
Ziua 3
•Micul dejun: un ou fiert cu o felie de paine prajita si orice cantitate de pepene galben ;
•Pranz: o supa vegetala, 100 g carne de vita fiarta, 2 cartofi fierti;
•Cina: pepene galben dupa pofta inimii.
Ziua 4
•Micul dejun: o cana cu lapte, 30g fulgi de ovaz si o felie de pepene galben;
•Pranz: 2 rosii umplute cu orez si carne fiarta de pui;
•Cina: o salata mare de vegetale si o felie de pepene galben.
Ziua 5
•Micul dejun: pepene galben dupa pofta inimii;
•Pranz: 200 g peste slab, 30 g orez cu sos de rosii;
•Cina: 30 g orez fiert cu ciuperci si sos de rosii, 1 felie de pepene galben.