Dieta lui Gabriela Cristea

Photobucket



Am slăbit, se vede şi la cântar, şi la hăinuţe. Nu am ţinut o cură de slăbire propriu-zisă, ci mai mult una de hidratare. În fiecare dimineaţă, înainte de a mânca, beam doi litri de apă plată la temperatura camerei. Urma micul dejun, pentru că nu pot să trăiesc fără să mănânc dimineaţa. Şi toată ziua mai beam încă doi litri de apă. Doamna la care mă duc la masaj îmi spune: «Nu ştiu ce faci, dar ţine-o tot aşa»”, a dezvăluit Gabi pentru revista Ce se întâmplă, doctore?.

Dieta minune? Cum spunea ea, patru litri de apă pe zi, legume crude sau pe grătar, carne de cel mult două ori pe săptămână, lactate fermentate (iaurt, sana, chefir) şi lapte. Apoi, vara merge zilnic la piscină, iar în celelalte anotimpuri – cel puţin 20 de minute la stepperul de acasă.

Deşi căsnicia i-a adus kilograme în plus, vedeta le sfătuieşte pe femei să se mărite. Dar să nu aştepte prea mult. „Dacă eşti cu cineva şi nu te-a cerut de nevastă după un an şi jumătate, fugi mâncând pământul pentru că nu o să te mai ceară”, crede Gabi. Un principiu care pare bun, de vreme ce astfel şi-a găsit ea fericirea alături de omul de afaceri Marcel Toader.

Mai departe ...
LaFemme