Usturoiul scade nivelul colesterolului

Photobucket


Cand vine vorba de pierdere în greutate, usturoiul pare a fi un aliment miracol . Acesta conţine allicin care are efecte anti-bacteriene şi ajută la reducerea grăsimilor nesănătoase şi a colesterolului.

Odată ce aţi învăţat să apreciati calitatile sale picante , va obisnuiti cu gustul bun de usturoi.

Beneficii de sănătate

Lista beneficiilor de sănătate doar pare să crească şi să crească. De la prevenirea bolilor de inima şi a cancerului pentru a lupta impotriva infectiilor, cercetatorii tot mai gasesc rezultate încurajatoare. Usturoiul conţine, de asemenea antioxidanţii puternic C şi E, seleniu si minerale.

Usturoiul scade nivelurile de colesterol LDL, colesterolul "rau" şi ridica colesterolul HDL , colesterolul "bun" pe termen scurt. Efectele sale dureaza aproximativ trei luni atunci când este luat zi cu zi. Acesta poate ajuta, de asemenea, pentru a dizolva cheagurile de sange care pot duce la atacuri de cord şi accidente vasculare cerebrale. Chiar şi atunci când este fiert, usturoiul ajută la menţinerea colesterolului .

Usturoiul , de asemenea, inhiba cresterea, sau chiar ucide, mai multe tipuri de bacterii, inclusiv stafilococii şi Salmonella, precum şi alte multe ciuperci . Studiile la animale au constatat că usturoiul ajută la prevenirea cancerului de colon, cancerul pulmonar, esofagian şi alte de forme de cancer. Cercetătorii sugereaza să ne bucuram de beneficiile lui, în fiecare zi prin consumul de un căţel de usturoi de 3 grame.
LaFemme