Dieta dureaza trei zile pe saptamana, la alegere, tipm se sase saptamani.
Ziua 1
Micul dejun- un castron mare cu musli
Gustare de pranz - 50 grame de alune nesarate
Cina - legume mixte amestecate si piept de pui, servit cu fidea de orez si o salata de morcov crud ras si bucati de pepene proaspat cu cateva frunze proaspete de menta tocate.
Ziua 2
Mic dejun - 2 felii de paine prajita integrala, una unsa cu 2 lingurite de unt de arahide, iar cealalta felie cu o banana.
Gustare de dimineata - amestec mixt de prune si caise uscate.
Pranz - un castron mare cu musli.
Cina - Peste file prajit in putin ulei de masline si un nod mic de unt cu legume verzi, cartofi fierti si rosii si salata de ceapa. Pentru desert pregateste un piure din kiwi si mango. Taie felii un mango si un kiwi, apoi pune intr-un blender, adauga 2 linguri de iaurt grecesc gros si o jumatate de litru de lapte de soia si insista pana amestecul devine ca o pasta.
Ziua 3
Mic dejun - un castron mare cu musli
Pranz - Sandwich cu sunca sau branza si stafide. Imprastiati pe o felie groasa de paine cu stafide o lingura de unt de arahide, adauga o felie de sunca slaba sau branza, acopera cu o alta felie de paine cu stafide si un cosulet mic de capsuni.
Gustare de pranz - Orice fruct proaspat, cu o cutie de iaurt bio cu continut scazut de grasimi.
Cina - Paste cu ton si ceapa de primavara. In timp ce pastele se pregatesc conform instructiunilor de pe pachet, se pun 4 cepe de primavara tocate intr-o tigaie cu putin ulei de masline si se lasa pana se inmoaie. Se pune tonul in tava si se continua gatirea pana acesta se incalzeste.