Diete si cure de slabire cu sucuri

Photobucket


Dietele cu suc nu sunt cu adevarate diete. Ele sunt posturi. Posturile cu suc , de obicei se fac pentru a îmbunătăţi metabolizarea, detoxifierea corpului si cresterea energiei.

Posturi cu sucuri de legume(morcovi,rosii) şi sucuri de fructe(mere, ananas,struguri etc.) unele diluate cu apă plata. Toate alimentele sunt interzise, cu excepţia sucurilor. Dieta durează de la una la cinci zile, deşi unii oameni le duc pana la treizeci de zile sau mai mult.


Dieta cu sucuri, pe termen scurt duce la pierderea în greutate din cauza aportului caloric scăzut. Cu toate acestea, o mare parte din pierderea in greutate este de greutate de apă, care este rapid recăpătata după ce se termină repede. Reţineţi că cele mai multe persoane care folosesc sucuri, nu încearcă pierderea în greutate, dar sunt în căutarea de intinerire, curatire interne, precum şi alte beneficii.


Dezavantajul dietei pe termen lung este lipsa de proteine, grăsimi, precum şi alte elemente nutritive de fapt provoca letargie, stare de slăbiciune, şi chiar şi confuzie mentală.
LaFemme