Adriana Bahmuteanu a slabit 20 kg in trei luni

Photobucket


Când vine vorba despre diete, ambiţia vedetelor poate depăşi orice limită. Adriana Bahmuţeanu este cel mai bun exemplu.

Din luna august şi până acum, vedeta a reuşit să scape de 20 de kilograme. Încă nemulţumită de felul cum arată, prezentatoarea vrea să mai dea jos încă 10 kilograme pentru a ajunge la 57, greutatea perfectă pentru cei 1,68 metri ai ei.

Partenera de viaţă a lui Silviu Prigoană a urmat dieta Montignac sau dieta disociată, care nu permite asocierea la aceeaşi masă a glucidelor, lipidelor sau proteinelor animale. „Alimentaţia mea zilnică e alcătuită din doi morcovi cruzi, un ardei, pui la grătar, o salată cu ulei de măsline, ouă fierte, o supă. Mănânc maximum două felii de pâine neagră, cafeaua o îndulcesc cu miere, iar de băut, beau apă plată. Nu mai mănânc prăjituri, pâine albă, cartofi, porumb, nu mai beau bere. Însă dacă mi-e poftă de ceva, nu mă abţin, că e mai rău”, a declarat vedeta .

Mesele principale sunt obligatorii, iar în plus mai pot fi luate şi două gustări. „Fructele consumaţi-le cu cel puţin o oră înainte sau după masă, iar de zahăr, dulciuri, pâine, paste, orez, cartofi nu vă apropiaţi! Nici de alcool! Dacă beţi cafea, treceţi pe una fără cofeină. Şi, orice ar fi, nu vă înfometaţi! Super la regimul acesta e faptul că nu există meniuri prestabilite”, le-a sfătuit Adriana Bahmuţeanu pe cele dornice să încerce.

Şi Roxana Iliescu a reuşit să scape de 16 kilograme în patru luni, urmând acelaşi regim. Cu aşa voinţă, nici nu e de mirare că vedetele nu se tem să devină mame. Se pare că au descoperit secretul recuperării siluetei în timp record.
LaFemme