Alimente surprinzatoare bogate in grasimi

Photobucket


Incercati sa slabiti si incercati sa consumati cat mai putine calorii. Dar exista o gramada de produse alimentare care multa lume are perceptia ca ar fi slabe in calorii dar de fapt au multe calorii si pe deasupra sunt bogate in grasimi.

Unul din aceste alimente ar fi iaurtul cu fructe(ex. Yoplait cu zmeura) care are un continut foarte ridicat in zahar si grasimi saturate. Si astfel consumand un mic iaurt ca si gustare sau mic dejun, vedeti ca nu slabiti deloc si va mai intrebati oare de ce.

Un alt produs care contine multe calorii si grasimi sunt plicurile de cafea cappuccino sau 3 in 1. Poate fi suprinzator, dar consumand 2 cafele, iti faci 1/4 din plinul de energie si calorii. Un plic de cafea contine 12 g grasimi saturate.

Laptele integral nu este pentru dieta, contine 5 g grasimi saturate. Incercati laptele fara grasimi multe cel putin 2 g. Popcornul la microunde cu diferite toppinguri este iar o adevarata explozie de calorii.

Asa ca fi mai atenta cu micile gustari sau bauturi care consumate la diferite momente si ocazii, fara sa-ti dai seama, nu te ajuta deloc sa slabesti chiar daca tu ti dieta.
LaFemme