Cura de slabire cu rosii

Image and video hosting by TinyPic
Rosiile fac parte din categoria legumelor care, chiar daca sunt preparate, isi pastreaza toate proprietatile, si chiar mai mult de atat.

Licopenul, care este principalul antioxidant de care organismul poate beneficia prin alimentatie, si care se gaseste din belsug in rosii, isi amplifica proprietatile dupa ce rosiile sunt tratate terminc de aceea o cura de slabire cu bulion sau suc de rosii este si mai indicata.

In 5 zile se slabesc 2,5 kilograme.

Mic dejun: o felie de paine neagra,o lingurita de margarina si 40 de g cascaval,alaturi de o rosie si ceasca de cafea cu lapte.

Pranz si cina: Rosii cu parmezan la cuptor

Ai nevoie de rosii carnoase si bine coapte, de parmezan ras, ulei, cimbru uscat, un catel de usturoi, sare si piper. Taie rosiile felii, de un centimeru grosime si pune-le unele langa altele intr-o tava unsa cu ulei. Amestaca parmezanul ras cu putina sare, piper, cimbru si cateva linguri de ulei, precum si cu usturoiul dat prin razatoarea fina. Cu o lingurita aseaza deasupra feliilor de rosii acest amestec si pune totul la cuptor pentru 20 de minute, la foc iute.

Gustare intre mese: o salata de rosii. Doua rosii se taie marunt si se amesteca cu o lingurita de ulei, sare, piper, o ceapa mica si busuioc maruntit. Salata se serveste cu o felie de paine prajita.
LaFemme