Slabeste cu fructe de padure

Image and video hosting by TinyPic
Fructele de padure reprezinta o adevarata sursa de minerale si vitamine si ajuta la digestie, inlatura constipatia, iar in cazul in care se va intampla sa aveti o masa mai copioasa pe perioada acestei cure de slabit la doar doua ore dupa ce ati consumat cateva sute de grame de fructe de padure va vor ajuta sa nu acumulati nici un pic de grasime sau kilograme in plus in zona soldurilor sau a abdomenului.

Fructele de padure sunt extrem de bogate in vitamina C, acid folic, caroten, fier, fosfor, calciu si magneziu. Toate acestea au o sumedenie de indicatii atat pentru frumusete, cat si pentru sanatate. Sunt alimente complete care iti dau energie si, din fericire, foarte putine calorii. Fructele de padure au in general 33 de calorii per portie. Cele mai scazute in calorii sunt murele, iar cele mai bogate in antioxidanti sunt afinele.

O dieta de slabit cu fructe de padure dureaza una-doua saptamani , in funcite de cat de mult vreti sa slabiti. Se slabeste aproximativ 2-3 kg pe saptamana.

Mic dejun:

300 g fructe de padure servite ca atare, proaspete, sau combinate cu iaurt, alaturi de cereale integrale, uscate sau congelate. Nu se recomanda prepararea lor termica, precum atunci cand sunt folosite in prajituri, pentru ca temperatura ridicata altereaza antioxidantii. O metoda buna de depozitare este refrigerarea lor.

Pranz

- o masa alcatuita din carne slaba si legume

Cina:

-iarasi fructe de padure

Daca va este foame pe parcursul zilei, puteti consuma, binenteles, fructe de padure.
LaFemme