Cum sa slabesti rapid

Photobucket


O cura de slabire eficienta trebuie sa respecte atent necesitatile organismului tau si sa nu dauneze pe termen lung sanatatii generale.

Nu este dificil sa slabesti, important este ca intreg organismul sa se simta confortabil cu alegerea facuta, iar stomacul tau si intregul sistem digestiv sa nu aiba de suferit.

Este important sa alegi o dieta cu care esti sigura ca te poti descurca, atat financiar cat si fizic, deoarece daca urasti dieta pe care ai optat-o o sa iti fie usor sa abandonezi. Unele programe de slabit sunt scumpe si necesita sa cumperi mancare speciala.

Fainoasele in exces vor fi evitate din alimentatia ta. Astfel, trei felii de paine pe zi sunt suficiente pentru organismul tau. In afara de painea pe care o consumi zilnic, renunta la cornuri si paste pentru ca ele inseamna de fapt un exces caloric. In primele zile, pana renunti la ele, inlocuieste-le cu legume verzi(brocoli).

Renunta la zahar, dulciuri, cipsuri, bauturi alcoolice si bauturi racoritoare dulci care contin o multime de calorii.

Fa miscare!

Nu conteaza ce , dar fa cat mai multa. Daca nu-ti place sportul poti sa mergi pe jos cat mai mult, este o metoda rapida de a slabi cateva kilograme. Si prin alte activitati ca si gradinaritul, curatenia , se poate slabi. Nu se modeleaza muschii, dar se ard calorii.
LaFemme