Capsunii si dietele de slabit

PhotobucketCăpşunii Luscious sunt cele mai populare fructe de padure si sunt unice, deoarece acestea sunt fructe cu seminţe, la exterior, mai degrabă decât pe interior. În sezon, căpşunii de calitate nu au nevoie de îndulcitorii suplimentari sau toppinguri.

Aceste fructe de padure delicate în formă de inimă variaza în mărime de la soiurile mici, sălbatice la cele mai mari, cultivate. În general, soiurile mai mici sunt mai aromate.

Ca toate ca fructele de padure, ele sunt pline de fibre si furnizeaza fibre insolubile care ajuta la problemele aparatului digestiv , hemoroizi, varice.

Căpşunile sunt o sursă super de vitamina C, chiar mai bune decât portocalele sau grepfruitul. Căpşunii sunt, de asemenea, o sursa buna de potasiu iar pentru a ţine sub control tensiunea arterială, potasiul vă poate împiedica de un eventual accident vascular cerebral. De asemenea, căpşuni conţin acid ellagic, un fitochimic care lupta impotriva cancerului si are puteri anti-inflamatorii.

Capsunii sunt ideal in regimurile de slabit datorita continutului plin de fibre , precum si a continului sau scazut in calorii.

Valori nutriţionale


Portie: 1 cană
Calorii: 53
Grăsime: 1 g
Grasimi saturate: 0 g
Colesterol: 0 mg
Carbohidraţi: 13 g
Proteine: 1 g
Fibre dietetice: 3 g
Sodiu: 2 mg
Vitamina C: 98 mg
Calciu: 27 mg
Mangan: mg
Acid pantotenic: 1 mg
Potasiu: 254 mg
Carotenoide: 55 mcg
LaFemme