Vitamine necesare in dietele de slabit

Scăderea în greutate în mod normal, se face fara recomandări pentru vitamine. Cu toate acestea, există 3 vitamine care sunt importante pentru a slabi si trebuie să fie luate în considerare. Acestea sunt vitamina B, vitamina C si vitamina A.

În ceea ce priveşte a pierdea în greutate , vitamina B sau complexul B este cel mai important. Practic vorbind, vitaminele din complexul B ajuta la cresterea metabolismului dumneavoastră. Aceasta ajută la îmbunătăţirea digestiei şi vă ajută să ardeti din grăsime . Te simti mai energica. Două surse naturale de complex B sunt ficatul şi drojdia. Pentru cei care nu le place gustul de ficat, un supliment din complexul B face un înlocuitor adecvat.

Pe lângă efectele directe, are efecte indirecte, care sunt utile pentru oamenii care încearcă să piarda in greutate . Ea contribuie la îmbunătăţirea şi stabilizarea starii dumneavoastră, şi ajută, de asemenea pentru a calma nervii dumneavoastra. Având în vedere că multe persoane cu stari nervoase au tendinţa de a apela la produse alimentare ca sa se simta mai bine, acest efect secundar al complexului B este în mod clar de important.

Vitamina următoare importanta pentru dietă este vitamina C. In timp ce nu are nici un efect evident asupra pierderii in greutate, este importanta pentru starea generală de sănătate şi un sistem imunitar puternic. Studiile au arătat că persoanele care suferă de deficit de vitamina C au tendinţa de a capta raceli mai uşor. Dacă luaţi deja suplimente de vitamina C, sau mancati o mulţime de fructe şi legume proaspete, ar trebui să fie bine. Cu toate acestea, in dietele cu proteine , de multe ori nu se mananca suficiente fructe şi legume.

Membrul final important este vitamina A. Spre deosebire de complexul B si vitamina C, vitamina A este un ulei de vitamina solubila, asa ca excesul de vitamina A tinde să rămână în organism. Acest lucru poate fi un lucru bun, deoarece mulţi oameni nu au tendinţa de a consuma suficienta vitamina A. O indicaţie de deficit de vitamina A este sunt problemele de piele. Din nefericire , sursele naturale de vitamina A sunt in lapte, unt şi smântână - principalele surse de grăsimi. În ciuda problemelor în obţinerea suficienta de vitamina A, în dieta dumneavoastră, puteti lua suplimente de vitamina A. Anumite forme de vitamina A sunt cunoscute a fi toxice în concentraţii foarte mari. Dacă bănuiţi că suferiţi de o deficienţă, trebuie să vă adresaţi medicului dumneavoastră înainte de a lua suplimente de vitamina A.

Deci, acum stiti vitaminele importante necesare dietei dumneavoastră de slabit. Complexul B si vitamina C sunt ambele solubile în apă. Orice exces este eliminat în urină , deci este sigur să se ia suplimente suplimentare. Pe de altă parte, înainte de a lua suplimente de vitamina A, trebuie să discutaţi cu medicul dumneavoastră.
LaFemme