Tocanita din carne de vita pentru cardiaci

Scurge grasimea de la carnea de vită pentru a scădea cantitatea de grăsimi şi calorii.

1 / 2 kg de carne de vită macră
1 cană ceapa, tocata
1 cană telina, tocate
1 cană ardei gras, taiat
3 1 / 2 cesti roşii, cuburi
1 / 4 linguriţă de sare
1 / 2 linguriţă de piper negru
1 / 4 linguriţă de boia de ardei
1 cană mazăre congelată
2 morcovi mici , cuburi
1 cană de orez
1 1 / 2 cesti apă


Într-o tigaie, se prajeste carnea de vită taiata cuburi şi se scurge de grăsime. Se adaugă restul de ingrediente. Se amestecă bine. Se toarna apa si se fierbe la foc mediu pana cand carnea este complet fiarta.


8 porţii

Fiecare porţie prevede:

Calorii: 184
Grăsimi Total: 3 g
Grasimi saturate: 1 g
Colesterol: 15 mg
De sodiu: 125 mg
Calciu: 33 mg
Fier: 2 mg
LaFemme