Slabeste cu lapte degresat

Photobucket

Dacă doriţi să scapati de grasime o dată pentru totdeauna, încercaţi să adăugaţi produse lactate in dieta . Un studiu recent a indicat faptul că cei care consuma o dieta care conţine 1000 - 1400 miligrame pe zi de calciu din produsele lactate au schimbat modul în care corpul arde grasimea; acesta a crescut de fapt metabolizarea grasimilor. Deci, nu numai că laptele degresat ajuta sa se arda grasimi mai bine şi se pierde în greutate, dar poate ajuta, de asemenea sa slabiti in talie.

Laptele este denumit "produsul alimentar al naturii cel mai perfect" . Deşi nu este cu adevărat perfect, se apropie cu proteine sale ridicate şi a numărului de calciu şi un complex de vitamine B. Toate acestea pentru doar 86 de calorii într-o pahar . De fapt, trecerea la lapte fara grasimi poate fi una dintre cele mai importante alegeri care le puteţi face pentru a reduce grăsimile saturate şi caloriile din dieta dumneavoastră.

Desi laptele este adesea crezut un alergen, doar o mica parte din oameni sunt cu adevărat alergici la lapte. Un procent mare din populaţia lumii, suferă de intoleranţă la lactoză, incapacitatea de a digera lactoza, zahărul natural din lapte. Cu toate acestea, cercetatorii indică faptul că simptomele gastro-intestinale sunt adesea incorect atribuite cu această condiţie.

Beneficii de sanatate a laptelui


Grăsimea din laptele integral, sunt cea mai mare parte, grăsimi animale saturate, care ridică colesterolul din sânge. Iar atunci când se compara procentul de calorii din grasimi per portie, controalele în lapte integral sunt de 50 la sută; grăsimea din laptele degresat de 4 la %.

Trecerea la lapte fara grasimi nu va compromite cantitatea de nutrienţi. Laptele degresat este o excelenta sursa de calciu, care joacă un rol esenţial în prevenirea osteoporozei. Calciul din lapte poate fi mai bine absorbit decât cel găsit în suplimentele de calciu, deoarece lactoza ajuta la absortia calciului.

Orientările dietetice recomanda ca toată lumea sa consume echivalentul a trei cesti de lapte pe zi. O parte din motiv , este acela că mai multe studii arată că o dietă bogată în fructe şi legume, plus trei cesti de lapte sau iaurt pe zi, a crescut pierderea oamenilor greutate şi ajutat să gestioneze greutatea lor mai bine. Un studiu a indicat faptul că produsele lactate bogate in calciu a ajutat oamenii sa slabeasca din regiunea abdominală (zona stomacului) decât cei care au luat suplimente de calciu sau o dieta slaba in calciu.

Laptele protejeaza de cancerul de colon în timp ce ajută la normalizarea tensiunii arteriale şi joacă un rol important în coagularea sângelui, conducere nervoasa şi contracţie musculară.

Laptele este fortificat cu vitaminele A şi D . Este, de asemenea, unul dintre contribuabili majori de riboflavina, vitamina B -implicate în defalcarea produselor alimentare. Este, de asemenea, o sursa buna de vitamina B-12. Împreună, aceste vitamine joaca un rol în domeniul sănătăţii cardiovasculare.

Valorile nutriţionale ale laptelui

Lapte degresat

Dimensiune: 200 ml
Calorii: 86
Grăsime: 1 g
Grasimi saturate: 0 g
Colesterol: 4 mg
Carbohidraţi: 12 g
Proteine: 8 g
Fibre dietetice: 0 g
Sodiu: 103 mg
Vitamina A: 500 UI
Vitamina B12: 1 mcg
Niacina: 1 mg
Acid pantotenic: 1
Riboflavina mg: 1 mg
Vitamina D: 3 mcg
Calciu: 302 mg
Fosfor: 247 mg
Potasiu: 382 mg
LaFemme