Slabeste 8 kilograme in patru zile

Photobucket
8 de kilograme in 4 zile este un program de scădere în greutate, care a fost creat de James Zeta. În căutarea unuei cure de slabire pentru pierderea propriilor kilograme, el afirmă că a descoperit o combinaţie specială de alimente pe care i-a dat posibilitatea de a pierde in greutate foarte rapid.

Zeta susţine că programul său poate ajuta să se piardă până la 8 kilograme în 4 zile. El spune că a reuşit să piardă 9 kg în mai puţin de o săptămână, pur şi simplu, urmând principiilor enunţate în planul său.

Există două părţi in program. Prima parte este de dietă şi a doua parte se concentrează asupra menţinerii pierderii în greutate.

Elementele de bază ale programului

Aceasta dieta de patru zile este caloric restricţionata, care se bazează în principal în jurul legumelor şi cantităţilor mici de fructe.

El spune ca programul său că nu necesită nici un aliment speciale, ci mai degrabă implica combinatii specifice de produse alimentare care incep procesul de scădere în greutate.

Zeta afirmă că nu este nevoie de suplimente sau de exercitii fizice în vederea realizării scăderii rapide în greutate.

El oferă o prezentare detaliată a ceea ce ar trebui să se faca in primele patru zile ale programului său, împreună cu un plan de masă complet.

Micul dejun , în fiecare zi include o jumătate de grepfruit şi restul de dieta este centrată pe legume, cu ouă, pui si carne.

Alimente recomandate

Legume, inclusiv suc de fructe, fasole verde, carne de vită, de pui, ouă şi cantităţi mici de fructe, inclusiv de grapefruit.
LaFemme