Dieta braziliana

Photobucket
Cartea ”The Brazilian Bikini Body Program ” este crearea unui fitness profesional pe care, Regina Iosif il impartateste cu cititorii sai si cu sfaturi despre cum să mănânci şi sa faci exercitii de tip brazilian. Ea a creat-o ca pe un plan de stil de viaţă care ar permite să se mănânce în mod normal, dar, de asemenea, pune accent pe frumusetea sexy a corpului.

Joseph susţine că programul ei va creşte energia şi de va produce pierderi de grăsime în timp ce sculptureaza corpul, astfel încât cei ţin dietă vor fi gata sa poarte bikini in 30 de zile.

Iosif prezintă modul brazilian de a mânca şi subliniază supermancarurile braziliene pentru a stimula nutriţia. Ea oferă, de asemenea un mod distractiv de exercitii fizice cu o combinaţie de Pilates şi arta braziliana marţiala, Capoeira.

Joseph pune un mare accent pe reducerea stresului prin adoptarea abordării la o viaţă de pasiune şi bucurie.

Elementele de bază ale dietei

Acesta nu este un plan de scăzut de carbohidraţi , cu toate acestea sunt limitate la porţiuni mici şi majoritatea carbohidratilor sunt obţinuti din fructe şi legume. Există, de asemenea, un mic desert in meniul de zi cu zi. Produsele lactate nu sunt complet eliminate, dar sunt foarte limitate.

Accentul se pune pe produsele alimentare proaspete cu piureuri de fructe şi sucuri, salate de legume, fructe de mare şi carne la grătar cu un adaos de nuci şi leguminoase în planurile de masă.

Alimente recomandate

Acai boabe este fundamentul de dietă şi este recomandat în abundenţă, pentru că este foarte ridicat în antioxidanţi, fibre şi grăsimi sănătoase. Anacarde, nuci de Brazilia şi nuci de cocos sunt alte alimente din Brazilia, care sunt recomandate.

Exemplu de Dieta

Mic dejun

Acai

Gustare

nucă de cocos

Prânz

supă de legume şi salată de linte


Gustare

miere

Cină

Peste prajit
Broccoli si conopida sau spanac

Desert

Tartă cu fructe de nucă de cocos şi compot de prune


Recomandari

Lecţiile introductive de capoeira şi Pilates sunt incluse în carte. Combinaţile de exerciţii vor oferi un program echilibrat de fitness, care include consolidarea musculara şi flexibilitatea. Planurile de antrenament au o durata de 10, 30 şi 60 de minute .
LaFemme