Slabeste 20 de kilograme cu dieta latina

Photobucket
Dieta ”Hot Latin” a fost creata de Dr. Manny Alvarez si se bazează pe observaţiile sale că imigranţii din America Latină au fost de obicei, subţiri şi sănătoşi, dar când au ajuns în Statele Unite, în cadrul mai multor ani de o dieta standard occidentala , au devenit cu exces de greutate.

El a proiectat o dietă pe bază pe ceea ce el a fost constatat ca este o temelie a oamenilor latini de a-si mentine corpul lor subţire într-o cultură care pune un mare accent pe alimente. El a descoperit că exista şapte alimente importante, care stau la baza acestui regim alimentar.

Dr.Alvarez sustine ca dieta latina , va reduce cu 11% foamea şi va creşte arderea grasimilor cu 25% şi, de asemenea, el afirmă se poate pierde până la 20 de kilograme în doar 6 săptămâni.


Elementele de bază

Abordarea latină pentru hrană şi viaţă este una de bucurie, astfel accentul se pune pe varietate şi arome in dieta, care este realizata în mare măsură prin adăugarea de o multime de condimente in hrana.

Acesta este un program redus de carbohidraţi, care elimina glucidele simple şi rafinaet, în favoarea celor cu un indice glicemic mai mic, cum ar fi leguminoase, cereale integrale, fructele şi legumele.

Dr. Alvarez sfătuieşte să se mănânce fructe de mare pentru pranz , în fiecare zi, pe baza rezultatelor unor studii care demonstreaza că cei care mănâncă peşte la masa de prânz, în mod automat cina lor se reduce cu 11%.

Aceasta nu este o dietă săracă în grăsimi, ci mai degrabă accentul se pune pe îmbunătăţirea balanţei de grăsimi din alimentaţie prin consumul mai mare de peşte, avocado, ulei de masline si nuci.

Alimente recomandate

Dr.Manny introduce cele şapte superalimente, care oferă antioxidanti si detoxifiaza şi a îmbunătăţeste metabolismul. Aceste şapte alimente vor stimula vitalitatea ajutând în acelaşi timp la creşterea sentimentului de plenitudine şi satisfacţie după mese.

■Tomate
Conţin substanţe nutritive şi sunt o sursă bună de vitamine antioxidante, cum ar fi vitamina A, C şi acid folic.
■Fasole
Bogata in fibre si ajuta la echilibrul florei intestinale. Ele sunt o bună sursă de carbohidrati scazuti in index glicemic.
■Coriandru
Contribuie la creşterea eliminarii metalelor toxice din organism şiare proprietăţi antibiotice.
■Scorţişoară
Asistă reglarea glucozei din sânge şi scade colesterolul.
■Ardei iute
Reduce pofta de mâncare. Îmbunătăţeşte digestia, imunitatea şi are efecte de protecţie a inimii.
■Usturoi
Blocheaza grăsimile şi absorbţia de zahăr. Stimulează imunitatea şi reduce colesterolul.
■Avocado
O sursă de grăsimi bune care pot îmbunătăţi echilibrul colesterolului.

Exemplu de Dieta

Mic dejun

frittata cu salata de rosii

Gustare

Mango

Prânz

Salata de ton

Gustare

Fasole

Cină

piept de pui cu coriandru

Gustare

Fructe
LaFemme