Ingrediente:
8 roşii taiate in jumatate
16 căţei de usturoi,
4 ramuri cimbru
1 / 4 paharulei de măsline
sare si piper, dupa gust
Preparare:
1. Preincalzeste cuptorul la 150 grade c.
2. Pune rosiile tăiate în sus într-o tava mare (într-un singur strat).
3. Pune cateii de usturoi si cimbrul, între tomate.
4. Se toarnă peste ulei de masline pe rosii.
5. Coaceţi pentru aproximativ 45 de minute (până cand rosiile sunt carbonizate usor).
6. Aruncaţi cimbru.
7. Asezonati cu sare şi piper după gust.
Calorii: 79
Calorii din grăsimi: 62
Grăsime Total: 6.9g
Colesterol: 0mg
De sodiu: 4 mg
Carbohidrati Total: 4.4G
Fibre: 0.9g
Proteine: 0.9g
Weight Watchers Puncte: 2