Reteta de cascaval cu usturoi pentru diabetici
Ingrediente:
1 cană faina de porumb
250 g de cascaval ras
1 linguriţă ulei de măsline
1-2 căţei de usturoi, tocati
4 cesti de apa
1 lingurita de sare
Preparare:
Se aduce apa la fierbere. Adaugati incet faina şi sarea, amestecând constant.Reduceti căldura si lasati pe foc mic timp de aproximativ 40-45 de minute (sau până se îngroasa), amestecând din când în când.
Se adaugă usturoiul şi brânza; se amestecă până se topeşte cascavalul.
Se pune la racit intr-o tava intinsa, se taie in patrate, se unge cu ulei de masline pe ambele fete si se pun in cuptor, pe grill la foc mediu timp de aproximativ 4-6 minute pe fiecare parte .
Calorii: 144
Calorii din grăsimi: 59
Grăsime Total: 6.6g
Colesterol: 14mg
Carbohidrati : 15.8g
Fibre: 0.3g
Proteine: 5.3g