Mancare pentru slabit

Photobucket


Cheia succesului unei diete este de a manca sanatos si de a pierde in greutate. S-ar putea fi auzit că anumite produse alimentare vă pot ajuta la slabit. Este adevarat! Aici sunt câteva optiuni gustoase, care va va da energie şi te ajuta a pierde in greutate.

1) Grapefruit.

Grapefruitul lupta cu grasimea . Într-un studiu din 2004, la Clinica Scripps din La Jolla, California, cercetatorii au investigat efectul grapefruitului in scădere greutatii şi au constatat că a mânca o jumătate de grapefruit înainte de masă, poate ajuta oamenii la scăderea în greutate. Cercetatorii au studiat efectele capsulelor de grapefruit, sucul de grepfrut şi fructul de grapefruit . Toate cele trei ajuta, dar oamenii care au mancat grapefruit fruct au avut cele mai bune rezultate. O jumătate de grapefruit are numai 39 de calorii.

2) Sardine.

Sardinele ar putea fi doar unul dintre cele mai mari chilipiruri de sănătate din toate timpurile, iar acestea sunt o binefacere pentru oricine doreste să piardă în greutate. Mai întâi de toate, sardinele sunt încărcate cu proteine, care ajută la stabilizarea de zahăr din sânge, te face sa te simti plina şi ajută la stimularea metabolismului. În al doilea rând, sunt o mare sursă de omega-3, care nu numai ca consolideaza sistemului cardiovascular, dar, de asemenea, sunt utile în creşterea starii de spirit. (Iar atunci când esti într-o dispoziţie bună, ai tendinta sa fi mai pozitiva fata de dieta ta!) Al treilea rând, sardinele sunt convenabile, usor de gasit , ieftine si slabe in calorii.

3) Dovlecel.

Dovlecelul este absolut încărcat cu fibre si are doar 40 de calorii. Zeci de studii confirmă faptul că aportul ridicat de fibre este asociat cu o serie de beneficii pentru sănătate, inclusiv managementul de greutate. Dovleacul este, de asemenea, printre cele mai uşoare produse alimentare de gatit.


4) Carne de vită .

Carnea este un aliment super in dieta - în cazul în care aceasta nu conţine antibiotice, steroizi şi hormoni. Dietele ridicate in proteine sunt asociate cu pierderea de greutate pentru o varietate de motive: proteinele stimuleaza metabolismul, vă ajută să vă simţiţi mai completă şi ajută la scăderea dorinţei de a mânca prea mult.

5) Legume verzi

Legumele verzi cum ar fi broccoli, ardei verde, castravetiii, etc. sunt pline de fibre, care dau o senzatie de satietate, sunt pline de minerale si vitamine si printre cele mai sarace alimente in calorii.

Bauturi care ajuta la slabit:

Ceaiul verde.

Ceaiul verde este este o soluţie buna in slăbire, fără a menţiona că este bogat in antioxidanti, promoveaza sanatatea inimii, ajuta la digestie si reglementeaza zahărul din sânge şi temperatura corpului. Aceasta ridică rata metabolice şi accelerează oxidarea grăsimilor, ajutând astfel la slabit. Bea ceai verde zi cu zi pentru a stimula metabolismul. Unele cercetări au arătat că cinci cesti pe zi este numărul magic pentru pierderea de grăsime. Ca un beneficiu suplimentar, ceaiul verde indeparteaza stressul.
LaFemme