Dieta de 3 ore

Photobucket
Planul de pierdere in greutate a lui Jorge Cruise se învârte în jurul ideii de a mananca la fiecare trei ore, de unde şi numele. Mancatul la fiecare trei ore promovează pierderea in greutate prin resetarea metabolismului corpului şi promovarea pierderii de grăsime - toate păstrând în acelaşi timp musculara.

Dieta de 3 ore implică a manca o masă sau o gustare la fiecare 3 ore pentru a menţine in sus metabolismul(fiecare masa nu trebuie sa aiba un continut caloric mai mic de 300 de calorii). Este bazata pe teoria că a mânca la intervale de 3 ore ajută organismul sa arda grasimi pentru energie, mai degrabă decât musculara.

Pentru că nu există produsele alimentare interzise sau numărarea de grame de carbohidrati sau grăsimi, dieta poate ajuta la reducerea poftelor care pot da peste cap o dieta.

Nu există restricţii alimentare - poti manca ceea ce vrei, atâta timp cât va pasa de mărimea porţiilor .

Dieta are planuri diferite pentru persoanele cu nevoi specifice, nutriţionale şi de preferinţe. Există sugestii pentru persoanele care doresc să urmeze o dieta sanatoasa, precum şi cei care au ales ca fast-foodul, de exemplu.

Dieta de 3 ore, se bazează pe ştiinţa nutriţiei solide. În cazul în care este urmata în mod corespunzător şi combinata cu exerciţii fizice, acest regim alimentar este o soluţie buna de slabit.

Grupurile de produse alimentare ar trebui să fie întotdeauna combinate - proteinele de exemplu, ar trebui să fie consumate cu glucide şi lipide (şi fructe şi legume în cazul în care este posibil). Cruise recomandă 8 pahare de apa pe zi.

Exempu de meniu:

Pentru micul dejun, o omleta cu sunca si branza, pâine şi o mulţime de fructe. Trei ore mai târziu, un baton de slabit cu cereale. Trei ore mai târziu, un pranz cu carne de vită, orez si o salata cu sos . Trei ore mai târziu, ca o gustare cu fructe sau biscuiti. Trei ore mai târziu, la cina, somon, orez, verdeturi, si trei ore mai târziu, un desert, cum ar fi spuma de ciocolata.

Dezavantajul dietei

Pentru persoanele cu anumite locuri de muncă sau unele stiluri de viaţă, mâncatul la fiecare 3 ore nu poate fi convenabil.
LaFemme