Mananca mai mult cu dieta volumetrica

Regimul alimentar se găseşte într-o carte numită Greutate Volumetrica-Control Plan scrisa de Barbara Rolls, un cercetător in alimentatie de la Penn State University şi Robert Barnett, un nutriţionist.
Cine este Dr. Barbara Rolls?

În plus faţă de co-autor a cartii, Dr. Rolls a cercetat obezitatea pentru mai mult de 20 de ani. Ea comunica cu Consiliul consultativ al Institutului National de Sanatate si Diabet , precum şi cu Asociaţia pentru Studiul de Obezitate, pentru care a servit ca preşedinte.

Dieta se bazează pe premisa că este volumul de alimente consumate, mai degrabă decât numărul de calorii consumate, duce la un sentiment de saţietate (plenitudine). Planul promite că, prin consumul de alimente care te va umple , vei pierde in greutate fara a se simti ca esti la o dietă sau un sentiment de privare.

Alimentele recomandate in aceasta dieta au o densitate redusa de energie. Potrivit autorilor, avem tendinţa de a mânca aproximativ aceeaşi cantitate de alimente în fiecare zi, indiferent de numărul total de calorii consumate. Dacă mâncaţi aceeaşi greutate de alimente care conţin mai puţine calorii decât de obicei, veţi putea să pierdeti în greutate, fără a va confruntă cu foamea.

Pentru a urma planul, vei mânca un continut scăzut de calorii si un mare volum de alimente care conţin o mulţime de apă şi / sau fibre. Veţi mânca fructe, lapte degresat sau de alte produse lactate, boabe întregi, fasole, peşte, legume, carne de pasăre fără piele şi carne slaba evitând în acelaşi alimentele cu multe calorii, cum ar fi brânza , bomboane, băuturi cu zahăr.

Densitatea energiei reprezinta numarul de calorii dintr-o cantitate anume de mancare. Unele mancaruri, in mod special grasimile au mare densitatea energiei. Intr-o portie mica se gasesc multe calorii. In timp ce, apa este total opusul, aceasta are densitatea energiei egala cu zero.


Cartea oferă o formulă pentru tine pentru a calcula numărul de calorii care sunt permise în fiecare zi. Autorii ofera planuri de 1600 - 2000 de calorii, care pot fi modificate pentru nevoile dvs. specifice . 1600-planul de calorii, de exemplu, permite pentru un mic dejun de 400 de calorii, 500 de calorii-prânz, cină de 500 de calorii, precum şi o gustare de 200 de calorii.

Dacă nu doriţi să folositi planurile de dieta, se poate utiliza, de asemenea, liniile directoare stabilite în carte pentru a planifica mesele tale proprii.

Autorii recomandă modificări ale stilului de viaţă care să conducă la gestionarea pe termen lung în greutate, cum ar fi păstrarea de jurnale de de produse alimentare şi planificarea pentru situaţii sociale . Autorii recomandăm cel puţin 30 de minute de exercitiu fizic, cele mai multe zile ale săptămânii.
LaFemme