Legume cu hidrati de carbon putini

Photobucket
Glucidele sau hidratii de carbon sunt substante care sunt transformate in glucoza.

Cele mai multe legume sunt scăzute hidrati (deşi carbohidratii trebuie să fie numărati dacă este necesar intr-o dieta specifica).

Este de preferat să utilizaţi legume si fructe organice , care au mai puţine pesticide.

Legume slabe in glucide:

Această listă este de aproximativ aranjata de la cel mai mic la cel mai înalt nivel de hidraţi de carbon. Numărul de hidrati exacti depinde de mărimea de servire.

Varză
Lăptuci,
Spanac
Plante aromatice - patrunjel, cilantro, cimbru, busuioc, rozmarin
Ţelina
Ridichi
Ciuperci
Avocado
Castraveţii (pot fi si murati, fără adaos de zahăr)
Sparanghel
Fasole verde
Broccoli
Conopidă
Ardei rosu, verde
Ardei iuti
Dovecel
Ceapă
Praz
Varză de Bruxelles
Mazăre (păstăi)
Rosii
Vinete
Gulie
Ţelină (rădăcină)
Morcovi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails