Esti ceea ce mananci

Photobucket
Gillian McKeith , un nutritinist aclamat pe plan international, este autorul a ”Esti ceea ce mananci”. A devenit destul de populara prin programul de televiziune al ei, unde ea oferă diete şi sfaturi nutriţionale pentru telespectatori.

Gillian McKeith afirmă că misiunea ei este de a îmbunătăţi viaţa lor prin informare, produse alimentare şi stilul de viaţă. Pierderea în greutate este un efect secundar al alimentaţiei sănătoase şi încurajează pe cei care ţin dietă pentru a se concentra asupra îmbunătăţirii aportului lor nutritiv, mai degrabă decât ca un obiectiv.

Elementele de bază

McKeith încurajează de a adera la o dieta vegetariana pentru primele opt săptămâni din program. Ca urmare a acestei faze iniţiale se poate include, mici cantităţi de peşte şi de pui organice in dieta.

Ea recomandă să se respecte principiile de produse alimentare naturale digestie mai bună. Fructele se consuma pe stomacul gol, iar proteinele se consuma la mese separate.

Cei caree tin dietă sunt sfătuiţi să mănânce mese mici si frecvente şi pentru gustare, fructe şi legume atunci când apare senzaţia de foame. McKeith susţine folosirea de sucuri proaspete şi a alimentelor în stare brută, datorită nutrienţilor şi a conţinutului lor ridicat de enzime. Ea recomandă, de asemenea, pentru a lua enzime digestive, ori de câte ori se mănâncă o masă fierta.

”Esti ceea ce mananci” recomandă, sa se începa programul cu curătirea colonului astfel încât să se sprijine detoxifierea organismului , care este necesar, în general.

Carnea rosie, cafeina, zahărul, cerealele rafinate, alimentele condimentate, alimentele grase şi alcoolul sunt strict interzise.

Alimente recomandate

Fructe şi legume proaspete, sucuri proaspete, varză, legume, boabe de soia, nuci, cereale integrale, peşte, pui organic, produse lactate cu continut scazut de grăsime, uleiuri presate la rece, miere şi sirop de arţar cu moderatie, ceaiuri de plante.

Exemplu de dieta

Mic dejun

Salata de fructe
Ceai Herb

Gustare

Suc de legume

Prânz

Salata amestecata cu migdale prime

Gustare

Cruditati

Cină

Cartofi dulci copti

Gustare

1 piersica
LaFemme