Dieta vegetariana cu fructe si legume

Photobucket
Dieta 80 10 10 de Dr. Douglas Graham este o versiune prima cu produse alimentare cu conţinut redus de grăsime , similar cu cel popularizat de Dr. Dean Ornish şi Dr. Doug McDougall.

Graham, care este un atlet , a avut o alimentaţie cu alimente prime pentru aproape treizeci de ani. El a acţionat în calitate de consilier dietetic pentru atleţi de clasă mondială şi celebrităţi, inclusiv, Martina Navratilova si Demi Moore.

Elementele de bază

Graham propune ca raportul ideal de substanţe nutritive pentru a sprijini sănătatea este de hidrati de carbon 80%, 10% proteine şi 10% grăsime.

Alte diete vegetariene se bazeaza pe tipurile de amidon fiert, cum ar fi orez, paine, cartofi , ca principala sursa de calorii. Amidonul si cerealele sunt mici în nutrienţi şi pentru că au un gust bland de obicei, am adăuga zahăr, sare şi grăsimi care compromite valoarea potenţialul lor de sănătate.

Graham învinge această problemă bazând programul său în întregime pe produsele alimentare, cu fructe prime care fac temelia dietei. El afirmă fructele sunt alimentul ideal pentru oameni şi susţine principile sale cu argumente convingătoare şi cercetare ştiinţifică.

Cei care tin dietă sunt încurajati să mănânce la mese, fructe în cazul în care un singur fruct este consumat în cantităţi mari. De exemplu, micul dejun ar putea consta din 1 kg de pepene rosu. Graham explică faptul că este necesar să se consume fructe în astfel de sume în scopul de a obţine caloriile adecvate, care sunt necesare să se dezvolte pe aceasta dieta.

Graham recomandă, de asemenea, să se consume aproximativ o jumătate de kilogram de frunzele verzi în fiecare zi, cum ar fi salata verde, spanac, si telina. Alimentele bogate in grasimi, cum ar fi avocado şi nucile sunt în general limitate la servire, în fiecare a doua zi sau cam asa ceva.

Cu toate că dieta este temelia programului Graham subliniază importanţa abordării altor factori de stil de viaţă, care includ exerciţiu fizic, lumina soarelui, somn adecvat şi echilibru emoţional.

Alimente recomandate

Fructe, legume, avocado, nuci şi seminţe prime, nucă de cocos .

Exemplu de Dieta

Mic dejun

3 felii de pepene galben

Prânz

banane

mango

Cină

caise

Supa de rosii

salata verde

Tomate
LaFemme