Dieta simpla si usoara Birchall

Photobucket
Dieta Birchall este uşor de urmat si a fost creat de Stephen Birchall. El spune că "Orice dieta care iti spune exact ce sa se mănânce nu poate lucra, eventual, pentru toată lumea", şi oferă un plan comun pentru a ajuta a pierde uşor în greutate.

Birchall spune că singurul sfat dietetic este ca trebuie să urmaţi sfatul trupului vostru. Prin învăţarea de a asculta organismul dumneavoastră, vă veti monitoriza în mod natural aportul de calorii. Dacă aveţi o zi activă organismul dumneavoastră vă va oferi mesaje diferite decât atunci când aveţi o zi lenesa , atât de natural incat corpul tau devine expert in "dieta".

Deşi dieta Birchall nu are garanţii, Birchall menţionează pierderi în greutate de două-patru kilograme în prima săptămână. El spune că a pierdut douăzeci şi patru de kiograme în opt săptămâni, fără nici un efort.

Elementele de bază

Birchall consideră că elementele de bază cu privire la orice regim alimentar ar trebui să fie simplu, permiţându-vă să mănâncati mai puţin fără a va tortura. Dieta lui iti permite să mănânci ceea ce iti place, dar in portii mai mici, astfel încât să puteţi pierde în continuare în greutate.

Dieta cu alimente cu conţinut caloric scăzut este descurajata din cauza ca plăcerea de produse alimentare este o necesitate absolută, în caz contrar dieta nu va funcţiona.

Această strategie vă permite o pofta de mâncare adevărată şi se facă uz de capacitatea organismului de a controla propria greutate. Posibilitati de alimentatie in porţiuni mai mici vor învăţa, de asemenea, stomacul pentru a se aştepta la volume mai mici de produse alimentare, care face uşor pentru tine de a-ti menţine pierderea greutatea imediat ce ai slabit.

Alimente recomandate
Nu exista produse alimentare specifice în Dieta Birchall, dar un aport ridicat de fructe şi legume este încurajat.


Recomandari

Exercitiul fizic nu este o parte din regimul alimentar şi Birchall consideră că nu este necesar pentru a pierde in greutate.
LaFemme