Dieta cu prajituri Siegal

Photobucket

A manca prajituri şi a se pierde în greutate? Suna aiurea, dar se pare că Dr. Seigals a ajutat mai mult de jumătate de milion de oameni sa piarda in greutate, din 1975.

Dr. Siegal a creat dieta sa, bazata pe înţelegerea faptului că atunci când ţii dietă esti capabil să te ocupe de dorinţe, cu ceva sănătos . El a concluzionat că foamea a fost principalul motiv pentru care oamenii nu au reuşit cu dieta.

El a creat iniţial prajiturile pentru pacienţii sai din Miami de practică medicală. Ani de zile au fost disponibile numai pentru pacientii sai, dar acum ele pot fi comandate online prin intermediul site-ul său.

Dr. Siegal afirmă că, prajiturelele sale sunt ştiinţifice, proiectate pentru a ajuta la controlul apetitului şi de a reduce foamea. Fiecare conţine 90 de calorii şi conţine indexul glicemic scăzut in ingrediente, cum ar fi ansamblu făină de grâu, tărâţe şi ovăz. Cu toate acestea, el spune ca motivul principal pentru care lucrează este cauzată de un amestec secret de proteine aminoacide.

Acolo este de fapt o bază ştiinţifică pentru ca proteinele au fost găsite a avea un efect mai mare asupra reducerii apetitului mare de glucide şi lipide, în dieta.

Prajiturile Siegals pot fi folosit cu orice alt regim alimentar. Ele sunt recomandate ca o alternativă mai sănătoasă pentru alte gustari reci sau pentru a reduce foamea atunci când se urmează orice dieta .

Cele mai multe rapoarte spun ca prajiturile sunt comestibile, dar nu gustoase. Chiar şi Dr. Seigel afirma pe site-ul web că "noi nu le-ar numi delicioase". Ei spun cele delicioase ii face pe oameni grasi .

Ele sunt disponibile în 5 arome, inclusiv: ciocolata, fulgi de ovăz si stafide, nucă de cocos, banane şi coacaze.

Exemplu de Dieta

■Dr Seigal recomandă pacienţilor săi să mănânce şase prajiturele pe tot parcursul zilei .
■El recomandă o cina cu conţinut ridicat de proteine , fie de pui, curcan, peşte şi fructe de mare, cu o ceasca de legume. Carnea rosie nu este recomandata din cauza conţinutului său ridicat de grăsimi.
■Totalul de calorii este in jur de 800 de calorii pe zi. Dr Seigel spune că acest lucru dă rezultate rapide .
LaFemme