Cura de slabit 12 kilograme in 28 de zile

Photobucket
Dieta Graal este un plan simplu de pierdere în greutate, care este proiectat pentru a oferi cunoştinţele de care ai nevoie pentru atingerea obiectivelor. Autorul programului susţine că poţi pierde 12 kilograme în 28 de zile, fără senzaţia de foame sau de renunţarea la alimentele preferate.

Pierdere în greutate Graal împrumută idei de la metodele pe care culturisti le utilizeaza pentru a ajunge la un nivel foarte scăzut de grăsime. Autorul afirmă că, chiar dacă nu aveti scopul de a realiza pierderi extreme de grăsime , puteti beneficia în continuare prin adaptarea tehnicilor. Acest lucru vă va permite să învăţaţi cum să pierdeti în greutate şi sa va mentineti dupa slabire.

În loc de a manca trei mese mari pe zi , se recomanda aportul alimentar în şase mese mai mici. Acest lucru este evidenţiat ca fiind cel mai bun mod de a pierde ţesut adipos fără senzaţia de foame.

Autorul explică faptul că o aşteptare lungă de timp între mese încetineşte metabolismul si activeaza foamea. Acest lu cru este cu atât mai probabil atunci la o dietă cu conţinut caloric scăzut. Prin consumul de mese mici , frecvente ,această problemă este evitată şi arderea grasimilor este crescută.

Restricţile caloriilor este recunoscut ca fiind de primă importanţă pentru pierderea în greutate de succes, cu toate acestea atunci când caloriile reduse sunt prea mici , aceasta poate provoca foamea excesivă şi ar putea genera efectul yo-yo. Cei care ţin dietă sunt sfătuiţi să reducă caloriile lor cu 20 % din cerinţa de zi cu zi.

Disocierea de nutrienţi din regimul alimentar ar trebui să fie hidrati de carbon de aproximativ 45%, 35% proteine şi 20% grăsime.

În plus, este recomandat să luaţi suplimente nutritive, inclusiv minerale, ulei de ficat de cod, probiotice şi ulei de nucă de cocos extra virgin . Aceste suplimente vor contribui la reducerea poftei de mâncare şi acorda corpului tău nutrientii de care are nevoie.

Este recomandabil să se evite alimentele prajite. Sunteţi instruiţi să nu mâncaţi alimente care credeţi că sunt sănătoase pentru tine, dacă nu vă place .

Nu ar trebui să încerci să mănânci un regim alimentar 100% perfect; doar un obiectiv pentru un regim alimentar de 80%, care include alimentele care vă plac.

Alimente recomandate

lapte fara grasimi, brânză de vaci, pui, carne de vită, curcan, friptura, ton, carne de miel, peste, branza fara grasimi, oua, pulbere de proteine, fasole, nuci, pâine integrală de cereale, orez, fructe, cereale, paste, cartofi, legume, ulei de măsline, nuci, avocado, fructe.

Exemplu de dieta

Mic dejun

Ouă
Suc de portocale

Gustare

Branza de vaci
Capsuni

Prânz

Pui sandwich cu salata verde şi Maioneza light

Gustare

Fructe şi iaurt

Cină

Somon la grătar
Broccoli aburit
Salata

Gustare

lapte cu cacao


Recomandari

Se recomanda ca si exercitiu fizic, aerobicul.
LaFemme