Dieta personalizata a lui Alessandra Ambrosio

Photobucket



Alessandra a lucrat cu un antrenor personal de fitness, Leandro Carvalho. A facut exerciţii cardio , alpinism şi a practicat mersul pe jos. O rutina de Capoeira a fost, de asemenea, o parte din exercitiul ei fitness.
Alessandra, care a câştigat destul de multe kilograme în timpul sarcinii sale, (comise de produse alimentare braziliene si inghetata) a trebuit să plătească preţul.

Programul de ei scădere în greutate are si un plan de dieta, care include cea mai mare parte de a manca salate. Ea a trecut la orez brun pentru o doză sănătoasă de carbohidrati. Ea nu se infometeaza si poate manca oricand ce vrea ea, dar mâncând porţii mici. De fapt, există zile în care modelul se trateaza cu ciocolată. Ea, de asemenea, iubeşte mancarea japoneză, olandeză, poloneză şi preparatele culinare thailandeze.

Modelul recunoaşte că , uneori, furişează în produsele alimentare un gust picant si brazilian în planul ei de dieta. Ea spune că menţinerea unei alimentaţii sanatoase intr-un plan de scădere în greutate este cu adevărat o provocare.

Ea a avut, de asemenea, o prietena de antrenament ,tot model, Heidi Klum, care de asemenea, a trebuit să piardă în greutate dupa nastere.
LaFemme