Dieta pentru zodia gemeni

Gemenii trebuie sa fie mai atenti la produsele ce contin multa albumina: oua, nuci, branza grasa. Pentru sistemul lor nervos foarte solicitat, sunt benefice prunele uscate, stafidele si caisele uscate. Gemenii pot consuma de asemenea masline si alune. Uneori, pot manca si diverse feluri de mancare condimentate si iuti.

Nativele din gemeni au in general un comportament alimentar inadecvat, mancand pe graba si consumand alimente fara valoare nutritiva. Dar, pentru a dispune de energie, ele trebuie sa aiba o alimentatie corecta. Luarea unor mese reduse cantitativ este benefica pentru multe dintre nativele acestei zodii. Vitaminele care iti revigoreaza organismul sunt B1 si F.

Cele mai indicate alimente sunt carne de pui, caise, rodii, fasole(atat boabe cat si cea verde), conopida, telina,cardamom, miez de nuca, vanilie, menta, susan, salvie.

Datorita atitudinii pozitive caracteristice, gemenii slabesc usor atunci cand au gasit o cale optima, dar de cele mai multe ori cauta metoda cea mai rapida, care nu este si cea mai sanatoasa.
LaFemme