Dieta medicala Scarsdale

Photobucket


Dieta medicala de 14 zile - Scarsdale a fost creata de un cardiolog american la sfarsitul anilor 70 si continua sa atraga numerosi adepti, datorita efectelor sale rapide. Este vorba de o dieta hipocalorica - aportul energetic fiind de aproximativ 1000 calorii.

Dieta Scarsdale este de tip carbohidrati scazuti, bazata pe limitarea aporturilor de glucide. Meniul zilnic contine 3 tipuri de alimente: legume, fructe si carne (fara grasimi).

Dieta Scarsdale cu siguranta oferă o pierdere in greutate. Pentru ca fiecare candidat şi greutatea lor pierderea in greutate este unica, rezultatele vor varia de la persoană la persoană. Unii au raportat pierderi în greutate de până la 10 kilogram sau 20 de kilograme în doar două săptămâni.

Micul dejun valabil pentru fiecare zi a saptamanii:
- o jumatate de grapefruit; puteti inlocui cu o jumatate de cana de ananas taiat bucati sau o jumatate de mango, sau o felie potrivita de pepene galben;
- o felie de paine integrala, fara unt;
- cafea sau ceai fara zahar, lapte, frisca sau miere.


Planificarea meselor

Mic dejun
1 / 2 de grapefruit
felie de paine prajita integrală (nu se extinde sau unt)
de cafea (fara zahar sau lapte)

Prânz
Conserva de ton
salata cu putin ulei
Cafea

Cină
Friptură de miel (cu toate grăsime vizibile eliminate)
Salata cu sos de lămâie şi oţet
Cafea

Băuturi
Apa, băuturile dietetice, ceai, apa sifon

Dieta Scarsdale are un raport deosebit de nutrienţi . Aceasta conţine 43% proteine, 22,5% lipide, glucide şi de 34.5%

Substituţiile

Aceasta dieta unica, vă permite să substituiti unele dintre mese , de a sparge rutina ! Substituirea de prânz în orice zi, se administrează împreună cu : ½ pahar branza de vaci amestecata cu o lingura de crema de grăsime acra. Adăugaţi orice fructe de alegere şi şase nuci pecan .


A doua săptămână de regim alimentar este mult mai uşoara decât în prima săptămână, fără planuri de masă structurate şi o mai mare varietate de alimente . Tot ceea ce este important , este să rămâneti la alimentele permise si mananca-le în proporţie corecta.

Restricţii dietetice

Din păcate, ca şi în alte diete, restricţiile se aplică. Deserturile, dulciurile, grăsimile din lapte, inghetata, unele paste făinoase şi alcoolul sunt interzise.


scarsdalediet.com
LaFemme