Dieta pentru zodia taur

Taurii trebuie sa stie cand sa se opreasca din mancat, deoarece lacomia este un pacat cu grave consecinte in ceea ce-i priveste. Trebuie sa-si aminteasca mereu ca nu tot ce e gustos este si sanatos. Taurii au nevoie de diverse fructe: portocale, lamai, mere, prune si pere. Trebuie sa isi formeze obiceiul de a manca, intre altele, salate usoare, de morcovi si varza.

Mananca mai putina paine, cereale integrale, condimente si renunta pentru o perioada si la consumul de bauturi alcoolice.
Iti poti pregati singura mancaruri usoare pe care le poti savura linistita. Incearca sa nu te grabesti cand mananci.


Excesul de alcool ii poate face pe Tauri periculosi pentru cei din jurul lor. De regula calm si cu picioarele pe pamant, un Taur pot deveni un adevarat butoi cu pulbere dintr-un simplu fleac. Nativii acestei zodii sunt buni cunoscatori de vinuri; ii incanta sa deguste diferite tipuri, dar cel mai mult le place vinu rosu, cu buchet bogat. In cazul bauturii, Taurii trebuie sa fie atenti la gat.

Cele mai indicate alimente:

Carne: vita;
Fructe: mere, avocado, banane, cirese, pere, capsuni, zmeura, curmale;
Legume: mazare, spanac, rosii;
Plante aromatice: marar, patrunjel, chimen dulce, menta, karri, cuisoare.

De evitat:

Carbohidratii se transforma in grasimi in trupurile Taurilor, si ar trebui consumati cat mai putin posibil, ca si mancarurile grele.

eva.ro
LaFemme