Dieta pentru grupa de sange B 3

Grupa sanguină B (B3) mai este numită şi "a nomadului" sau balanţa între A şi 0. Se poate bucura de cea mai variată dietă dintre toate grupele, inclusiv carnea.

Persoanele care au grupa B sunt in general rezistente si agere, capabile sa reziste la multe dintre cele mai severe boli caracteristice epocii moderne cum ar fi cardiopatiile si cancerul. Chiar si atunci cand contracteaza aceste boli ei le vor supravietui aproape sigur.
Persoanele cu grupa B sunt predispuse mai degraba la tulburari rare cum ar fi: scleroza multipla, sindromul de oboseala cronica.

Alimentele care favorizează creşterea în greutate sînt porumbul, lintea, arahidele, seminţele de susan, hrişca şi grîul.

Se scade în greutate cu legumele verzi, carne, ficat, ouă, produse lactate, ceai de lemn dulce. Cei cu grupa B trebuie să renunţe la carnea de pui, porumb şi roşii. De multe ori, oamenii sînt sfătuiţi să mănînce carne de pui, pentru că este mai uşoară, dar pentru grupele B şi AB carnea de pui poate să cauzeze accidente vasculare cerebrale şi boli imune. Grupa B este singura care se poate bucura de o mare varietate de produse lactate.

Plantele benefice pentru grupa B sunt: ginseng, ginkgo biloba, menta, ghimbir si macese.

Bauturile benefice sunt : ceai verde, ceaiuri de plante, apa si sucuri naturale. Pentru maximizarea performantelor este bine sa eviti sau sa consumi in cantitati foarte mici cafea, vin sau bere. Trebuie să evite orice sifon şi băuturi distilate.
LaFemme