Acupunctura slabeste

Photobucket


Acupunctura este o metoda de tratament ce a luat nastere in China cu 5000 de ani in urma, dar cu toate astea, este folosita de foarte putin timp in folosul celor ce vor sa slabeasca.

Stimuland anumite meridiane energetice prin acupunctura, se stimuleaza metabolismul si, implicit, se scade mai repede in greutate. Prin inteparea unor puncte de pe meridianele plamanului, intestinului gros si ficatului, specialistii in acupuntura reusesc sa inhibe centrul foamei, sa stimulezea metabolismul digestiv, functiile stomacului, ficatului, pancreasului, adica a organelor raspunzatoare de prelucrarea si distributia corecta a energiei si a proteinelor, glucidelor si lipidelor din alimentatie.

Saptamanal se pierd aproximativ 1-2 kg cu ajutorul acupuncturii. De obicei, 6 pana la 10 sedinde de acupunctura sunt suficiente pentru un tratament, iar acestea pot avea loc 1-2 ori pe saptamana. Pierderea kilogramelor ar trebui sa continue si dupa terminarea tratamentului pana cand se atinge greutatea normala corespunzatoare corpului tau.

Tratamentul cu acupunctura poate fi de asemenea folosit pentru marirea ratei metabolice si te va ajuta sa arzi mai multe calorii si sa grabesti arderile. Unii specialisti in medicina traditionala chineza spun ca acupunctura stimuleaza producerea unui hormon numit endorfina care ajuta la micsorarea cantitatii de grasime, deoarece scade nivelul lipidelor si insulinei din fluxul sanguin.

Efectele acupuncturii de obicei, dispar dupa 6 luni si uneori dupa un an sau mai mult. Daca dorinta de a manca in exces reapare in orice perioada de timp in viitor, alte cateva sedinte de acupunctura ar trebuie sa rezolve definitiv problema.
LaFemme