Dieta lui Kelly Osbourne

Photobucket

Kelly Osbourne, fiica lui binecunoscutului muzician Ozzy Osbourne de la "Black Sabbath" a avut mari probleme de greutate pentru mai mulţi ani, dar este abia acum s-a observat o scădere dramatică în greutate . Oamenii se pot confrunta cu probleme de greutate din cauza unei varietati de motive care pot fi medicale, ereditare sau pur si simplu din cauza lipsei de îngrijire de sine.

Excesul de greutate poate duce la o varietate de probleme de sanatate cum ar fi boli de inima, probleme de circulaţie de sânge, oase şi de probleme de articulaţii.

Kelly Osbourne este o femeie tânără, cu o personalitate puternică şi cu multstil. Îi place se simtă unica şi se pare că, indiferent de greutatea ei, ea a reuşit să se arate stilat. Kelly nu a fost deloc jenat de greutatea ei, dar se pare că ea a decis ca e timpul pentru o schimbare de stil de viaţă. Stilul de viaţă şi obiceiurile alimentare pot afecta greutatea dumneavoastră , de aceea este necesar să se ia în considerare aceşti factori în cazul în care vreti o dieta.

Pierderea de greutate a lui Kelly Osbourne pare să fi fost bazata pe aceste schimbări şi de aceea rezultatele ei s-au arătat atat de repede. Kelly a relevat faptul că pierderea în greutate a fost din cauza ca a vrut sa fie mai constienta despre alimente. Unele dintre secretele care conduc la dramatica lui Kelly pierderea în greutate sunt:

Atitudine pozitivă

Atitudine pare să joace un rol important atunci când vine vorba de greutatea şi calitatea vieţii, de asemenea. Deprimarea poate duce la mancat excesiv sau a lipsei de activităţi fizice care vor creşte şansele de a deveni supraponderali. Având o atitudine pozitivă ar putea duce la pierderea în greutate ca fiind fericit, poate duce la creşterea efortului fizic depus de zi cu zi. Se pare că atitudine pozitivă, a contribuit ca si Kelly sa piardă câteva kilograme şi sa pastreze in forma.

Fara alimente fast-food

Renunta la fast-food si concentreazate asupra alimentelor proaspete care nu sunt prelucrate sau care nu conţin calorii multe şi au o valoare nutriţionala care poate fi benefică pentru sănătate ca şi pentru greutatea dumneavoastră.

Acordând atenţie la băuturi

Anumite bauturi conţin cantităţi ridicat de zahăr şi calorii care va ajuta sa câştigati greutate şi dezvolta anumite probleme de sănătate daca le consumati excesiv. Apa nu este doar esenţiala pentru viaţa ta , este un fapt benefic pentru organism şi nu conţine calorii. Apa va ajuta pierderea în greutate deoarece taie pofta de mâncare.
LaFemme