Dieta Jenny Craig

Photobucket
Programul lui Jenny Craig este unul dintre cele mai cunoscute planuri de pierdere în greutate din lume şi a fost supus recent popularitatii reînnoite din cauza declaraţiile oficiale de aprobare de la celebritati, inclusiv Kirstie Alley si Queen Latifah.

Obiectivele programului lui Jenny Craig sunt pentru a ajuta pe cei care ţin dietă sa dezvolte o relaţie sănătoasă cu alimentele, cu un stil de viaţă activ şi o gândire pozitivă.

Elementele de bază

Fundaţia programului lui Jenny Craig sunt mesele preambalate, majoritatea dintre care sunt îngheţate. Mese includ hidrati de carbon aproximativ 60%, 20% proteine, grăsimi 20% şi sunt completate cu fructe şi legume proaspete şi produse lactate cu grăsime putina.

Programul are loc fie la un centru local fie la domiciliu. Suportul online este, de asemenea disponibil, inclusiv grupuri de discuţii.

Există trei niveluri în program. Primul nivel permite să se adapteze la program prin consumul de alimente care le plac, în porţi mici. În al doilea nivel se învăţa cum să sporesti energia şi sa pierzi în greutate .
In al treilea nivel , cei care ţin dietă sunt instruiţi cum să continuie cu un stil de viaţă sănătos, astfel încât pierderea in greutate sa se menţina.

Nu exista alimente în afara limitelor şi se pune accent pe moderaţie, o alimentaţie echilibrată şi o activitate fizică adecvată. Exista o educaţie cu privire la alimentele pe care trebuie să le limitezi, datorită conţinutului lor ridicat de calorii, precum şi produsele alimentare care pot fi consumate in abundenta, cum ar fi scăzut de carbohidraţi şi salata de legume.

Accentul a fost pus abordarea factorilor psihologice implicati in managementul de greutate. Supraalimentarea este considerată ca fiind în mare măsură o problemă emoţională, care se remediaza prin modificări de viaţă pozitive.

Alimente recomandate

Fructele, legumele şi produsele lactate fara grasimi sunt recomandate pentru a suplimenta mesele preambalate.

Exemplu de dieta

Mic dejun

Banana cue cereale
1 ceasca de lapte degresat

Gustare

1 baton
1 iaurt fara grasimi

Prânz

Burger cu carne de curcan
Salata de gradina
Căpşuni 1 cană


Cină

pui
Morcovi ½ ceasca

Gustare

1 bucata tort de ciocolata


Recomandari

Exercitiul fizic este un aspect important al programului şi este prevăzut cu un plan de exerciţiu personalizat, după consultarea cu un consilier Jenny Craig.
LaFemme