Dieta dupa analiza faciala

Photobucket
Găsirea unui regim alimentar corect este adesea foarte obositor, iar experientele nereusite pot strica ambitia ta.
Dieta dupa analiza faciala încearcă să citească nevoile dietetice si minerale ale organismului in functie de fata ta.
Dieta a fost creata de un nutritionist celebru, Elizabeth Gibaud şi a fost urmata de mai multe de la Hollywood printre care si Kate Winslet .

Culoarea pielii, ridurile sau problemele specifice ale pielii sugerează deficienţe de minerale si vitamine ale corpului.

Dieta incepe cu un proces de dezintoxicare care durează 2 zile. Ea este urmată de o dietă care trebuie urmata timp de 2 săptămâni, în scopul de a elimina toxinele din organismul dumneavoastră.


TIP A

Cei care au părul creţ, nasul strălucitor, mâinile şi picioarele reci, pielea uscată şi ochii plini de sine ar trebui să evite alimentele cum ar fi: mango, ciocolata, produse legate de drojdie de bere, vinul roşu şi făină albă.
Pe de altă parte, merele, castravetii, cartofii şi ovăzul sunt foarte benefice pentru ei. Acest tip este dominat de glanda tiroida.


TIP B

Cei cu o nuanta galbena a pielii - în special în jurul gurii - nasul roşu sau albăstrui şi urechile roşii ar trebui să evite : portocalele, bananele, alcoolul sau cafeaua.
Mănâncă cireşe, usturoi si cartofi.
Această categorie este definita de modul de funcţionare a ficatului.

TIP C

Cei care suferă de retenţie de apă aparţin acestei categorii.
Ochiii si faţă buhăită, linii verticale în conformitate cu vârful nasului şi degetele umflate, sunt toate semne alarmante.
Aceşti oameni ar trebui să evite : arahide, conserve de fructe, sos de soia, brânză şi carne de culoare roşie. Alimente cum ar fi broccoli, peşte, spanac, ananas si ceapa sunt recomandate.


TIP D

Dacă suferiţi de inflamare, zona T uleioasa- nas, frunte si barbie - porii deschisi, picioare mirositoare şi mai multe linii orizontale pe frunte, faceţi parte din această categorie. Incearca sa eviti: alcoolul, scoicile, maioneza, produsele de patiserie şi orezul. Alimente cum ar fi morcovi, napi, fasole si sparanghel sunt recomandate.


TIP E

Cantitate anormală de nereguli ale pielii va include în acest tip, si ar trebui să evitaţi să mâncaţi: stafide, capsuni, pepene verde şi ouă. Cu toate acestea varza, merele, pătrunjelul şi ovăzul sunt benefice pentru organismul dumneavoastră.
LaFemme