Dieta Cambridge

Photobucket

Aceasta dieta este originara de la Universitatea Cambridge de la sfârşitul anilor 1970. Dieta Cambridge a fost lansata oficial în 1984, dar acum are distribuitori în întreaga lume.

Dieta Cambridge este una cu foarte putine calorii (VLCD) si este formată din alimentele preambalate. Alimentele au fost formulate pentru a oferi sume precise de vitamine, substanţe nutritive şi calorii - şi sunt disponibile în pliculeţe (shake sau supe), batoane, sau "Brix".

Nivelului zilnic de calorii trebuie să înceapă cât mai scăzut, de 415-500 calorii pe zi. După o perioadă de timp (un maxim de 4 săptămâni), nivelurile de calorii sunt majorate (prima la 790, apoi la 1000 de calorii pe zi).

Este esenţial sa se bea cantităţi mari de apă în timpul regimului alimentar pentru a evita deshidratarea.


Dieta Cambridge ar trebui să fie utilizata doar sub îndrumarea unui medic. În Marea Britanie, dieta este disponibila numai prin consilieri acreditati şi a persoanelor cu un IMC mai mare de 25.

Se confirmă beneficiile acestei adiete , cu toate acestea , ar trebui să fie utilizata numai sub supraveghere medicală. In timpul regimului alimentar, fibrele suplimentare pot fi necesare pentru a preveni constipatia.

Cambridge diet
LaFemme