Dieta Bootcamp pentru mirese

Photobucket
”Bridal Bootcamp ” este un plan de fitness complet şi un sistem de nutriţie creat de Cynthia Conde, directorul de la Fitness Gym în Astoria, New York, precum şi un antrenor personal pentru mai multe celebritati.

Programul ei este conceput special pentru femeile care doresc să intre în forma pentru nunta lor. Aceasta se concentrează pe îmbunătăţirea aspectului ale zonelor corpului de care majoritatea femeilor sunt îngrijoraţe.

Cynthia a cercetat metodele de tabără de antrenament al forţelor armate americane şi le-a adaptat pentru mirese. Ea promite că programul ei va ajuta miresele sa arda grăsimi şi de a începe un stil de viaţă sănătos.

Elementele de bază

Programul include un regim de şase luni, de trei luni şi de patru săptămâni, în funcţie de cât de mult timp mai ai până data nuntii. Fiecare regim include un regim alimentar specific, program de fitness, sfaturi suplimentare precum şi alte informaţii.

Mai întâi, se va determina cantitatea de calorii necesare de către organismul dumneavoastră şi apoi puteţi selecta dintr-un program de 1300, 1500 sau un plan de 1900 de calorii. Planurile ofera o dieta cu aport de carbohidraţi, grăsimi şi proteine într-un raport de 50:30:20.

Vei împărţi nevoile de calorii, în cinci mese mici în fiecare zi. Conde recomandă, de asemenea sa se ia multivitamine si antioxidanţi astfel încât să se evite orice deficienţa potenţiala de nutrienţi la o dietă cu conţinut caloric scăzut.

Alimente recomandate

Spanac, sparanghel, varză de Bruxelles, broccoli, varza, mustar, năsturel, cartofi dulci, păstârnac, dovleac, morcovi, cartofi, mere, fructe de padure, piersici, pere, pepene galben, ananas, mango, carne, pui, peşte, ouă, soia lapte, lapte degresat, iaurt, orez brun, orz, hrisca, porumb, mei, linte, năut, salată de conţinut redus de grăsime dressing, maioneza conţinut redus de grăsime.

Exemplu de Dieta

Mic dejun

1 ½ cesti de cereale cu conţinut caloric scăzut
1 cana de lapte cu conţinut redus de grăsime

Gustare

Căpşuni 1 cană
200 g iaurt cu conţinut redus de grăsime

Prânz

1 felie de pâine
100 de ton în apă
1 linguriţă maioneza light
1 măr

Gustare

1 mango
sau
1 banana


Cină

1 ½ cani orez cu brun
100 g piept de pui la gratar
1 cană broccoli


Planurile de fitness din acest program sunt destul de exigente şi trebuie să fie urmate pentru rezultate optime.

Se începe la un nivel, care implică o ora de formare in stil militar, de patru ori pe săptămână. Există, de asemenea, opţiunea de a o face mai intensă, in sesiuni de doua ore. Acest program ar trebui să fie urmat timp de cel puţin şase săptămâni.

Se poate progresa apoi la nivelul doi , care utilizează greutatea dumneavoastră corporală pentru a construi puterea de bază şi de a crea un organism slab. Nivelul doi implică o oră, de trei ori pe săptămână.
LaFemme