Dieta anti-estrogen

Photobucket
Ori Hofmekler a dezvoltat dieta anti-estrogenica atât pentru bărbaţi şi cat si pentry femei, cu semne de dezechilibre de estrogeni. La femei, acestea pot include condiţii hormonale clasice, cum ar fi PMS, endometrioza, fibroame şi simptomele menopauzei iar la bărbaţi, se poate manifesta cu tulburări de prostată şi de scăderea numărului de spermatozoizi.

Mai multe semne generale şi simptome, sunt incapacitatea de a pierde ţesutul adipos abdominal, scăderea libidoului, oboseala cronică şi o reducere a capacităţii de a tolera stresul, poate indica, de asemenea, un dezechilibru estrogen. Hofmekler explică faptul că substanţele chimice estrogenice pot fi găsite la produsele alimentare, cum ar fi carne, bere, fructe şi legume tratate cu pesticide, alimente din soia şi îndulcitori artificiali. Formele sintetice de estrogen sunt, de asemenea, găsite în produsele cosmetice, produse de curăţare,in aer şi apă.

Elementele de bază

Planul se bazează pe eliminarea alimentelor estrogenice şi substanţelor chimice adăugând în acelaşi timp mancaruri anti-estrogenice, ierburi şi condimente. Hofmekler, spune de asemenea, că trupurile noastre sunt concepute pentru a digera alimentele atunci când suntem în stare de repaus, mai degrabă decât intr-o stare mai stresantă şi activa . El sfătuieşte să se mănânce uşor în timpul zilei şi de a lua masa cea mai mare , seara.

Există trei faze cu privire la dieta: prima fază este un program de detoxificare a ficatului care pune accentul pe fructe şi legume proaspete (mai ales legume crucifere, cum ar fi broccoli), iaurt cu continut saczut de grăsime, ouă organice, fasole, cereale integrale, peşte şi brânză.

În a doua fază se introduce produsele alimentare care au un efect specifice anti-estrogenic. Măslinele prime şi fructele cu coajă şi seminţe, se adaugă şi acest lucru furnizează hrană pentru sistemele hormonale ale corpului.

A treia fază permite carne, pâine şi paste făinoase pentru a fi reintroduse în dieta la masa de seară, numai.

Alimente recomandate

Produse alimentare specifice care au un efect anti-estrogenice includ legume crucifere (broccoli, conopidă, varză şi varza de Bruxelles), citrice, produse lactate ecologice, nuci, avocado, oua, cafea şi ceai. Alimente ecologice sunt selectate ori de câte ori este posibil si se recomandă utilizarea suplimentelor pentru a creşte eficienţa programului .

Exemplu de Dieta

Mic dejun

1 sticlă de apă

1 grepfrut

1 ceasca de cafea

Suplimente


Gustare

iaurt organic

1 cană căpşuni organice

Prânz

Salata verde şi ulei de măsline

două ouă fierte

50 g brânză ecologică

Suplimente

Gustare

2 mere


Cină

Fasole neagră şi orez

Avocado şi salsa

Salata verde şi ceapă
LaFemme