Cura de slabire cu otet de mere

Photobucket
Oţetul de mere este un tonic si face prin fermentarea sucului de mere. Merele sunt zdrobite, iar sucul este stoars. Procesul de fermentare are loc atunci când se adauga drojdie si zahăr la suc. Un al doilea proces implică adăugarea de anumite bacterii, care se va forma apoi acidul acetic.

Oţetul de mere a fost folosit de mai multe sute de ani ca un tonic de sănătate. Furnizori de otet susţin că acesta va vindeca durerile de cap, migrenele, diabetul, oboseala cronica, artrita, tensiunea arterială crescută şi multe alte afecţiuni.

Există un număr mare de fabricanţii de produse alimentare de sănătate care numesc acest oţet ca un "miracol vindecator". Adevărul este că există foarte puţine dovezi pentru a demonstra oricare dintre aceste afirmaţii .

Otetul de mere pentru pierderea în greutate

În anii 1950, un medic din Vermont (Dr. DC Jarvis), a scris o carte in care era numit ca agent de scădere în greutate. El a susţinut că un consum regulat de otet de mere, ar cauza ca si grăsimea sa fie arsa, mai degrabă decât stocata. Alţii susţin că pectina din oţet va obliga organismul sa scoata colesterolul din organism.


Se consuma 1-3 lingurite de otet de mere, înainte de fiecare masă.
LaFemme