Cura de slabire Alpha pentru barbati

Photobucket
”Alpha Male Challenge” este un ghid care ii ajuta pe barbati să aiba mai mult succes în fiecare aspect al vieţii lor , inclusiv o greutate corporala normala.

James Villepigue, un trainer certificat şi cel mai bine vandut autor al Sculpting Body şi Rick Collins, un trainer certificat şi fost culturist competitiv, sunt creatorii acestui program. Programul se bazează pe ceea ce autorii au învăţat in mulţi ani de experienţă, în asociere cu unii experti de top în fiziologie , nutriţie, sport si psihologie.

Autorii spun ca un adevărat barbat Alpha nu este un tip dur ci un domn cu încredere şi modern.

Alpha Male Challenge, nu va ajuta numai de a remodela corpul fizic şi îmbunătăţirea sănătăţii, dar va sprijini, de asemenea,cu schimbări pozitive în atitudine , care va duce la un succes mai mare în alte domenii ale vieţii, inclusiv cariera si relatii.

Alpha Male Dieta

Programul implică trei componente: dietă, exerciţii fizice şi atitudine.

În general este vorba de o cantitate mare de proteine, fibre , cantitate moderata de glucide care pot fi adaptate pentru a sprijini atât pierderea de grăsime  cat şi castig muscular.

O dată pe săptămâna este permisa o masa sărbătoare. Acestia sunt recompensaţi pentru disciplina lor Alpha de sex masculin şi pot mânca "ca un om simplu muritor".

Masculul alfa include chestionarul de evaluare , care este utilizat pentru a evalua atributele fizice şi mentale care definesc un adevărat barbat Alpha . Bărbaţii sunt apoi instruiţi în modul de a dezvolta patru atitudini Alpha : angajament, încredere, curajul şi conştiinţa.

Alimente recomandate pentru dieta Alpha:

Fructe, legume, oua, pui, peşte, creveţi, carne de vită, migdale, nuci, fasole, brânză de vaci, iaurt, fulgi de ovăz, tortilla, ulei de măsline.

Exemplu de Dieta

Mic dejun

Clatite

Gustare

2 struguri

Prânz

400 g somon
2 cesti sparanghel

Gustare de după-amiază

1 măr
migdale

Cină

carne de vita
2 cesti broccoli

Gustare de seara

o banană


Recomandari

Regimul de exercitii fizice prezentate , se numesc Alpha Wave si este un program de formare profesională de bază şi este proiectat pentru a ajuta barbatii la cresterea masei musculare, cresterea rezistentei , de a maximiza puterea şi de a spori producţia de testosteron. Antrenamentele sunt potrivite pentru incepatori, dar vor fi, de asemenea, suficient de ambiţioase pentru un antrenament intermediar şi avansat.

Antrenamente implică o combinaţie de activităţi cardiovasculare, cum ar fi box sau baschet, precum şi exerciţii de puterea .
LaFemme