Cura pentru frumusete

Photobucket
În cartea ”Mananca pentru frumusete” David Wolfe schiţează recomandările sale pentru un regim alimentar care va curata si hrani organismul, precum şi va creste frumusetea.

Ideea lui de frumuseţe implică intinerirea la cel mai adânc nivel. El afirmă că sănătatea adevărată şi frumuseţea este în legătură cu cultivarea de sănătate, o "constiinta si frumusete" şi de creşterea plăcerii noastre de viaţă. Atunci când această stare se produce în mod natural, veţi găsi un echilibru în obiceiurile alimentare şi activităţiile fizice.

Elementele de bază

Fundaţia de nutriţie pentru frumusete este de a creşte consumul de alimente vegetale prime. Wolfe spune că consumul de alimente prime creşte alcalinitatea din organism, care ameliorează cauza principală a inflamaţiei, umflatura şi contracţia ţesuturilor.

O dieta care se bazează pe produsele alimentare, prime, de asemenea, reduce consumul de compuşi dăunătoari, cum ar fi radicalii liberi care sunt găsiti în cantităţi mari într-o dietă standard.

Wolfe spune ca frumusetea depinde de mineralizare şi el în mod clar explică rolul anumitor minerale în sănătate şi frumuseţe. Mineralele specifice, cum ar fi siliciu, sulf, zinc şi fier sunt evidenţiate şi cititorii sunt sfătuiţi sa consume alimente care conţin concentraţii ridicate .

De exemplu, sulful este o componentă a ţesutului conjunctiv şi colagen. Alimente bogate in sulf pot creşte elasticitatea şi flexibilitatea ţesuturilor, care va îmbunătăţi aspectul pielii. Alimentele care sunt bogate in sulf includ usturoi, spirulina, varza, seminţe de cânepă, ridichi şi seminţe de dovleac.

Alimentele specifice de frumusete sunt accentuate deoarece conţin unul sau mai multi compuşi nutriţionali care joacă un rol important în promovarea sănătăţii optime şi frumuseţei.

Cartea include un plan de masă, precum şi reţete de frumusete speciale, cum ar fi:

■Salata pentru stralucirea
■Salata pentru un par frumos
■Cocktail de grapefruit impotriva celulitei
■Supa antioxidanta


Suplimentele sunt recomandate, cu toate acestea, accentul este în primul rând pe îmbunătăţirea aportului nutritiv de la produsele alimentare prime.

În plus faţă de recomandările dietetice Wolfe include linii directoare pentru îngrijirea pielii , precum şi instrucţiuni pentru tratamentele naturale ale pielii, cum ar fi masti realizate din avocado, castravete, papaya şi aloe vera.

Alimente recomandate

Aloe Vera, anghinare, rădăcină de brusture, nucă de cocos, castraveti, smochine, seminţe de cânepă, nuci de macadamia, urzici, măsline şi ulei de măsline, ceapă, papaya, seminţele de dovleac, ridiche, şofran de india, năsturel .

Exemplu de dieta

Mic dejun

Salata de fructe cu papaya, avocado, smochine proaspete, nectarine, scorţişoară, suc de lamaie si miere naturala

Guatare

Cereale integrale

Prânz

Salata verde
Sandwich cu paine de cereale , avocado, varza, ardei rosii si castraveti

Gustare

Legume crude şi măsline

Cină

salata verde
Brânză scazuta in grasimi
Cartofi copti dulci

Gustare

fructe congelate


Recomandari

Exercitiul fizic este recomandat, deoarece compuşi oxigenaţi din ţesuturi, ajută organismul să elimine toxinele şi va aduce mai multa culoare în ten.

Wolfe prefera yoga , deoarece întăreşte organismul şi prelungeşte muşchii în colaborare cu respiraţie profundă.
LaFemme