Cura de slabire simpla cu mango

Photobucket

Oricine care doreste să slabeasca , va fi usor si rapid cu mango. Aceaste fructe versatile sunt dotate cu elemente nutritive, astfel încât să puteţi mânca mai puţin la masă şi încă să se îndeplinească cerinţele de zi cu zi pentru nutriţie. Mango, de asemenea, este renumit ca este plin de fibre si este o gustare garantata pentru a menţine apetitul sătul intre mese.

Această fructe "din India," aşa cum sunt numite uneori, sunt unice în bogăţia lor de substanţe nutritive şi bogăţia de aroma. Aroma sa înţepătoare este iubita de cei mai multi, dar poate fi dobândita ca un gust pentru unii.

Acest fruct reduce colesterolul, intareste sistemul cardio-vascular, reduce fragilitatea vasculara si are un puternic efect antioxidant si imunostimulator. Specialistii in nutritie recomanda fructul si persoanelor care au probleme cu greutate, deoarece arde grasimile si este un bun detoxifiant.

Intr-o cura de slabire, este recomandat sa se manance cel putin 4 fructe de mango pe zi, alaturi de alte fructe si legume. Deoarece este satios, se poate evita carnea si produsele lactate, pe timpul dietei , garantand astfel pierderea rapida a kilogramelor in plus.


Beneficii de sănătate

Dacă sunteţi in cautarea limitarii consumului de calorii, mâncând surse concentrate de nutrienţi mago este un aliment foarte potrivit. Mango are un continut superior de beta-caroten. De fapt, acesta este unul dintre furnizorii de top de beta caroten . Consumat in cantităţi mari ,acest fruct reduce riscul aparitiei unor forme de cancer.

Mango sunt bogati într-o altă carotenoida numit licopen, care este un antioxidant puternic. Licopenul lucrează pentru a proteja celulele şi de a suprima cresterea tumorii.

Doar un singur mango prevede o valoare de aproape o zi întreagă de vitamina C. Spre deosebire de multe alte fructe, mango mai contine vitamina B si minerale de calciu si magneziu.

Valorile nutritive Mango

Dimensiune: 1 / 2 ceaşcă
Calorii: 54
Grăsimi: 0 g
Grasimi saturate: 1 g
Colesterol: 0 mg
Glucide: 14 g
Proteine: 1 g
Fibre alimentare: 2 g
Sodiu: 2 mg
Vitamina A: 631 UI
Niacina: 1 mg
Riboflavina: 1 mg
Thiamina: 1 mg
Vitamina B6: 1 mg
Vitamina C: 23 mg
Calciu: 8 mg
Magneziu: 7 mg
De potasiu: 129 mg
Carotenoizi: 381 mcg
LaFemme