Cura de slabire pentru burta

Photobucket
Dieta a fost creat de David Zinczenko - redactor de fitness la revista "Men's Health". Cartea este scrisă într-un stil care vizează bărbaţii, dar principiile pot fi aplicate pentru oricine.

Timp de mulţi ani cei mai multi sportivi, modele de fitness şi culturisti au aplicat aceleaşi fundamente de bază in dieta lor. Principiile ca mananca de multe ori (5-6 ori pe zi), construirea musculara, mâncând proteine slabe şi cu scopul de a mânca carbohidrati nerafinati întregi.

Din păcate multi dintre care ţin dietă, nu au reuşit să ia in considerare aceste tehnici, de multe ori crezând că restricţia de calorii este singura cale de a pierde in greutate.

Cartea se numeşte "Dieta ABS" - având în vedere indepartarea grasimii din zona abdominala , urmand aceasta dieta veti scapa de grasimea de pe burta , atat femeile cat si barbatii.

Dieta conţine un plan de 7 zile de masă, formată din 12 ”alimente de putere ", împreună cu reţete. O masă pe săptămână, este desemnata ca "ieftina"- în cazul în care vei mânca orice vrei. Cartea recomandă evitarea alimentelor grase cum ar fi carnea, carbohidrati prelucrati / rafinati , alimente cu zahăr.

Alimentele magice sunt:

1. Migdale şi alte fructe cu coajă
2. Fasole boabe
3. Spanac verde
4. Lactate: cu continut redus de grăsime din lapte, iaurt, cascaval, branza de vaci
5. Ovaz: neîndulcit
6. Ouă
7. Carne de pui, peşte
8.Unt de arahide natural, fără zahăr.
9. Ulei de masline
10. Painea integrala
11. Extra -Proteine (Din zer)
12. Zmeură şi alte fructe de padure


Cardio şi Greutăţi

Esenţiale pentru programul de dieta este tăria şi formarea de interval. Aceasta se bazează pe premisa că creşte metabolismul muscular , care va asista arderea grasimior.
LaFemme