Cura de slabire cu oua

Photobucket

Dieta pe bază de ouă a devenit tot mai populara ca urmare a rapoartelor pe care unii oameni bine-cunoscuti şi celebrităţi au pierdut cu succes în greutate prin consumul de ouă. Aparent Nigella Lawson sotia lui Charles Saatchi, a pierdut peste 30 de kilograme prin consumul de nouă ouă pe zi, timp de zece luni.

Există, de asemenea, discuţia ca Adrian Brody a pierdut 30 de kilograme în şase săptămâni, în pregătirea pentru rolul său din Pianistul urmând Dieta cu ou. El a explicat că a urmat o variaţie a dietei si a mâncat ouă pentru micul dejun, o bucată mică de pui la gratar pentru masa de prânz şi o bucată mică de peşte cu legume aburite pentru cina.

Elementele de bază ale dietei cu oua

Există mai multe versiuni de dieta pe bază de ouă care circula pe Internet. Versiunea cea mai populară a dietei nu constă de fapt, de a manca numai ouă, dar aceasta nu implică obţinerea majoritatii de proteine din ou.

Aceasta dieta este, în principiu o variatie a dietei Atkins în cazul în care se pune accent pe limitarea ingestiei de carbohidraţi. În această versiune de dieta , mananci două sau mai multe ouă pentru micul dejun împreună cu grepfruit, legume scăzute in carbohidraţi sau proteine .

Masa de prânz şi cină include fie o altă porţie de ouă sau de o mică parte de proteine, cum ar fi peşte sau de pui. Salate de legume este acceptata de obicei, si fructele, cu toate ca acestea sunt în general limitate la una la doua pe zi . Alte alimente cu carbohidrati, cum ar fi pâinea, pastele şi cartofii sunt strict limitate.

O altă versiune a dietei pe bază de ouă este " Dieta Grapefruit ", si implică a mânca o jumătate de grapefruit la fiecare masă. Restul planului de dieta este foarte asemănător cu cel descris mai sus.

Versiunea cea mai extremă a regimului alimentar presupune manancarea numai de oua fierte tari şi a apei potabile.

Alimente recomandate
Ouă, proteine slabe, legume scăzute in carbohidraţi, grepfruit.

Exemplu de plan de dieta:

Mic dejun

2 ouă fierte
½ Grapefruit

Prânz

Friptură de pui fără piele
Salata verde

Cină

Omleta din 2 oua cu spanac şi roşii
LaFemme