Cura de ingrasare

Majoritatea medicilor sunt de acord că, pentru a creştere în greutate într-un mod sănătos necesită un consum de alimente cu conţinut caloric dens si nutritiv.

Un exemplu de un mic dejun la o dieta de ingrasare include nuci tocate, banane, lapte şi sucuri de fructe. Un pranz ar implica 1 - 2 - avocado, un ton în ulei, două roşii feliate, un pumn de măsline, frunze de salata mixta, 2 linguri de ulei de măsline , o lingura de seminte de susa, si biscuiti de cereale integrale. Consumati de asemenea, gustari distanţate între mese si trebuie să se mănânce o cina bogata.

Cheia formarii unui regim de crestere in greutate consta in proteine slabe si de grasimi sanatoase . În cazul în care încercati de a câştiga în greutate, este adesea benefic de a mânca mai multe mese mici pe zi, mai degrabă decât 2-3 mese mari.

În scopul de a câştiga în greutate unii ar putea deda la îngrăşare fast-food, dar acest lucru este cu siguranţă o cale greşită în cazul în care doriţi să rămâneti sănătos. Trebuie pus accent pe consumul de alimente hranitoare dintr-o varietate de surse. Oamenii de obicei, câştiga aproximativ 1 kilogram pe săptămână, atunci când acestia urmeaza corespunzător dieta de creştere în greutate.
LaFemme