Cura de detoxifiere pentru femei

Photobucket
Detoxifierea pentru femei a fost scrisa de Natalia Rose, un nutritionist clinic, care este cel mai cunoscut autor nutritionist. Ea susţine că programul ei va permite femeilor sa atinga un organism de o sănătate radiantă în doar patru săptămâni.

Rose afirmă că femeile moderne au un sistem care a fost grav compromis de stilul de viaţă. Acest lucru a perturbat echilibrul lor microbian în măsura în care o abordare specifică dietetica pentru dezintoxicare este necesara.

Ea spune că planul ei este unic formulat pentru a aborda nevoile femeilor şi este diferit de alte abordări care sunt populare în produsele alimentare prime şi de circulaţie pentru dezintoxicare.


Elementele de bază

Conceptul de bază al planului este de a normaliza bacteriile şi dezechilibrele bacteriene prin creşterea consumului de alimente alcaline. Multe alimente care sunt comune în alte produse alimentare prime şi diete de detoxifiere, cum ar fi fructele, painea de cereale, nucile şi mierea trebuie să se limiteze, datorită potenţialului acestora de a exacerba o problemă de bacterii.

Programul implică trei etape:

Pasul 1

Realizat prin reducerea cantităţii de amidon şi zaharuri in dieta, evitând produsele alimentare care sunt greu de digerat (cum ar fi seminţe, nuci şi produse lactate) şi evitarea gustarilor excesive.

Pasul 2 - A face un plan

În scopul de a face mai uşor programul , aveţi nevoie de a face un plan. Veţi lua în lucruri in considerare, inclusiv cumpărăturile, prepararea produselor alimentare, asigurarea ca aveţi destule alimente disponibile la locul de muncă, etc.

Pasul 3 - Fa-o

Implică crearea unei rutine de zi cu zi care va fi uşor pentru tine să o urmezi ca un stil de viaţă.

Există două opţiuni pentru programul principal: unul care este mai intensiv si o altul, care include un grad mai mare de flexibilitate.La toate optiunile sunt permise desfaturi ocazionale, cum ar fi vinul sau ciocolata neagra, dacă se doreşte.

Rose sfătuieşte de a creşte aportul de alimente prime, inclusiv anumite fructe, legume crude si sucuri proaspete.

Rose spune că unele produse alimentare care sunt incluse în plan, cum ar fi peştele şi de branza de capra, nu pot fi produse alimentare pure.

Aceste alimente pot efectua o curăţire rapidă si elimina simptomele de disconfort.

Alimente recomandate

Legumele crude, sucuri proaspete, legume fierte cu amidon scăzut, stevie, fructe de padure, mere , grapefruit, avocado, brânza de capră cruda, ouă ecologice, ciocolata neagra, mei, hrişcă, muştar , sos de soia brut, ceai din plante medicinale.

Exemplu de dieta

Mic dejun

Suc de legume
ceai cu stevie

Gustare

1 grapefruit

Prânz

salata de legume cu avocado

Gustare

Legume crude

Cină

Somon la grătar
Legume aburite

Gustare

50 g ciocolata neagra
LaFemme