Ce trebuie sa sti despre dieta South Beach

Dieta South Beach este una dintre planurile de dieta cele mai populare din toate timpurile. Dar asta nu înseamnă este buna pentru toată lumea. Înainte de a decide dacă dieta este pentru tine, aruncaţi o privire la următoarele treizeci fapte despre dieta South Beach:

Dieta South Beach este de fapt o dieta saraca in carbohidrati.

Dieta South Beach se bazează pe o alimentaţie cu hidrati de carbon sanatosi şi grăsimi bune în timp ce elimina produsele alimentare mai puţin sănătoase.

Cele mai multe persoane care tin aceasta cura de slabire , se adapteaza la plan destul de repede .

Este complet acceptabil şi recomandat de a mânca alimente permise până când sunteti satul, mai degrabă decât sa va concentrati strict pe porţiile de control.

Primele două săptămâni ale dietei South Beach sunt numite Faza 1.

Faza 1 este cea mai strictă parte din dieta South Beach şi oferă cele mai putine alimente permise în comparaţie cu celelalte două faze.

Scopul etapei 1 din dieta South Beach este de a ajusta calea prin care corpul tău reacţionează la zahăr şi amidon.

Veţi pierde cea mai mare greutate în timpul fazei 1 (până la 6 kilograme), în special grăsimea de pe burta.

În timpul fazei 1 nu se va mânca pâine, orez, cartofi sau paste făinoase.

Primele câteva zile din faza 1 sunt partea cea mai dificilă din acest regim alimentar.

Produsele fainoase, dulciurile si fructe sunt complet interzise în timpul Fazei 1.

Alcoolul, de orice fel este nu sunt permis în Faza 1.

În timpul acestor două săptămâni vei manca fibre, cum ar fi legume şi salate, precum şi peşte, carne de pui, ouă, iaurt, brânză fara grăsime si nuci.

Dieta South Beach vă permite şase mese pe zi: trei mese principale, două gustari si un desert.

Ştiinţa din spatele dietri South Beach este Indexul glicemic, care măsoară modul în care alimentele au un impact asupra zahărului din sânge.

Deoarece salatele şi legumele sunt în mod natural reduse in indexul glicemic , puteţi consuma cantitati practic nelimitate in dieta Soth Beach.

În cele din urmă, puteţi mânca orice doriti (cu moderatie) şi încă să fiti "la" dieta South Beach.

Dacă simţiţi foame în timpul fazei 1, aveţi posibilitatea să majorati sumele de alimente permise . Amintiţi-vă, autorul planului, dr. Agatston, spune că este "munca ta", este să mănânci până când nu iti mai este foame.

Eliminarea "carbohidratilor răi" din dieta este o modalitate buna de a da fluxului sanguin un nou început "proaspet" liber de insulină, amidon şi dulciuri.

Dr. Agatston prevede retete culinare pentru faza 1, deserturie care folosesc branza ricotta cu continut redus de grăsime .

Persoanele obeze pot alege să stea in etapa 1 a dieta South Beach mai mult decât două săptămâni.

Faza 2 a dietei este mult mai liberala decât faza 1.

Produsele alimentare interzise in faza 1, cum ar fi painea , cerealele , fructele, cartofi dulci se pot întoarce în dieta cate un pic ,la un moment in faza 2.

Pierderea in greutatea va încetini în mod semnificativ în timpul fazei 2.

Faza 3 este faza de întreţinere a dietei South Beach. Puteţi adăuga orice aliment doriţi la dieta dumneavoastră in acest punct, cu excepţia cazului în care constataţi că castigati in greutate.

Puteţi începe dieta South Beach din etapa 1 din nou, în orice punct dacă aţi constat creşterea în greutate în timpul fazei 3.
LaFemme